Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
yine ben geldim beni öçagırmışsın dilfuruz alah razı olsun ama ben burada degildim ankara ya gitttim ordan aksaray adana gaziantep şanlı urfa derken adıyamana gittim ömrüm yollarda geçti gelirkende yine ankarada çok kaldık ama dönüşümüz uzun olmadı işte bi diyarbakıra gidemedim inş bigün nasip olurda giderim ama ankaradan geçerken aklıma kafkef geldi diyarbakır deyince yazısını görünce aklıma umutlu geldi daha çok eyler dogu insanı çok hoş çok güzel bizi çok iyi karşıladılar vede sevdiler ikram ettiler ikramda bulundular allah razı olsun hepsinden hepinizden
geçmiş bayramını kutlarım kusura bakmayın burda degildim ondan bayramlaşamadım hakkınızı helal edin allaha emanet olun k.i.b.
dualarım sizleerlen hep dua ediyorum saten unutmayın ben sizleri unutmam unutamamda sizleri bilemem ama
geçmiş bayramını kutlarım kusura bakmayın burda degildim ondan bayramlaşamadım hakkınızı helal edin allaha emanet olun k.i.b.
dualarım sizleerlen hep dua ediyorum saten unutmayın ben sizleri unutmam unutamamda sizleri bilemem ama
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ha konyalılarda üzülmesin onlarıda hatırladım unutmadım onlarıda seviyom onlarda iyi insanlar çok iyiler hem benim konyalı arkadaşlarım tanıdıklarım çok var dogulular kadar olmasada
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra diyarbakırlı ankaralı yada konyalı birisi gelsin olmadı çagrımı duyan birisi gelsin saygı dua sevgii ve selamlarımlan a.e.olun .k.i.b.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ha bide bişey diycem bisakıncası olmassa eger ben doguluları seviyom sevmesine tamm da e diyarbakırı neden bukadarçok seviyom oraya karşı insanlarına karşı sevgim bir başka bana bi açıklama yağpacak kişi varmı acaba
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
he millet kimse yokmu allah için hadi cemagat nerdesiniz uyuyormusunuz hayyatta mısınız sagmısınız nerdesiniz eyiki bi gittik gelmedik eyi oyle olsun bakalım hayırdır üzdükmü kırdıkmı hakkınızamı girdik heyyy bicavap verin da allah için nerdesiniz yok unuttunuzmu beni eyi madem unutulduk bana eyvallah size gülegüle benim çok işim var bitince dönmeye çalışacam inş temizlik yapcam çay yapoçam silcem süpürcem oy oy allah yardımcımız olsun amin dua edin her şey gönlünüzce kalsın makamınız cennet mertebeniz yüksek olsun allah yar ve yardımcınız olsun amin bana şimdilik musade inş
Re:
hoşgeldin lazhuseyın nerelerdeydın ya yoklugun belliydi bayram tatılını iyi degerlendırdın heralde benden sonra sen gel sitede başka kımse yok heralde
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
-
- Özel Üye
Re:
MLSF
BENDEN SONRA DİLFURUZ ARKADAŞIM GELSİN
BENDEN SONRA DİLFURUZ ARKADAŞIM GELSİN
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eee istersinizde ben degelmemmi işte ben burdayım geldim tabiki unutmadıysanız beni konyaya benden selamlar inş a.e.olun .k.i.b.harbiden ben olmayınca yoklugum belli oluyomu dersiniz neyse beni düşündügünüz sevdiginiz saygı duydugunuz vede anlayış gösterdiginiz için allah razı olsun hepinizden umarım daha güzelmuhabbetli günlerimiz olacaktır inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ee unuttum kusura bakmayın hoşbulduk allah razı olsun
Re:
Geldim geldim.yeni girdim siteye ve hemen çağrıldım.sağolun arkadaşlar.lazhüseyin kardeşim gelişin hemen belli oldu.baksana yazmışsında yazmışsın.neyse benden sonra sen gelirsin heralde.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
Ben geldim.
Gerçekten lazhüseyin gelişin belli oluyo.Kaç gündür sitenin tadı tuzu yoktu.Sen geldin neşemiz geldi yawf.
Ankaraya geldiğinde beni hatırlamışsın.Teşekkür ederim de hani gelince toplanacaktık bişey yapcaktık??Hiç haberimiz olmadı geldiğinden...Aşkolsun yani...
Neyse ben de senin gibi aklıma her geleni yazmaya başladım.Susuyum bari...Benden sonra da sen gel ....
Gerçekten lazhüseyin gelişin belli oluyo.Kaç gündür sitenin tadı tuzu yoktu.Sen geldin neşemiz geldi yawf.
Ankaraya geldiğinde beni hatırlamışsın.Teşekkür ederim de hani gelince toplanacaktık bişey yapcaktık??Hiç haberimiz olmadı geldiğinden...Aşkolsun yani...
Neyse ben de senin gibi aklıma her geleni yazmaya başladım.Susuyum bari...Benden sonra da sen gel ....
En son KafKef tarafından 04 Eki 2008, 12:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)