Yok Mu Arttıran...???
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Belli bir rakama çıktığımızda duâsını yaparız ama bu sayı az gibi sanki,hepimiz biliyoruz mükâfâtını.. (Abdullah bin Amr(r.a)'dan gelen bir rivayette Rasulullah(sav) şöyle buyurmuştur: ''Kim bana bir defa salat-ü selam getirirse,bu sebeple Allah Teala da ona on misli merhamet eder.O kimsenin on günahını bağışlar ve manevi derecelerini yükseltir.'' )
2000 daha okudum.
2000 daha okudum.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Selamun Aleykum ;
Şimdilik 500 tane Benden Arkadaşlar İnşallah.
Şimdilik 500 tane Benden Arkadaşlar İnşallah.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
selamun aleykum verahmetullah..
ALLAH (c.c) ebeden hoşnut olsun efendimiz (s.a.v) yi sevindirecek böle bi hayrata bizleri sevk ettiğiniz için..
RABBİMİZ'in rahmeti, meleklerinin istiğfarı ve bizim de selamımız Efendimiz Hazreti MUHAMMED (s.a.v) ve ailesi üzerine olsun...
bende 40.000 alıyorum inş.
salavatın terki şefaatten mahrumiyete sebeptir..MEVLAM kendi şafkat ve merhametinden,EFENDİMİZ (s.a.v)'in şefatinden mahrum bırakmaz inşaALAH..
BAKİ MUHABBETLE...
ALLAH (c.c) ebeden hoşnut olsun efendimiz (s.a.v) yi sevindirecek böle bi hayrata bizleri sevk ettiğiniz için..
RABBİMİZ'in rahmeti, meleklerinin istiğfarı ve bizim de selamımız Efendimiz Hazreti MUHAMMED (s.a.v) ve ailesi üzerine olsun...
bende 40.000 alıyorum inş.
salavatın terki şefaatten mahrumiyete sebeptir..MEVLAM kendi şafkat ve merhametinden,EFENDİMİZ (s.a.v)'in şefatinden mahrum bırakmaz inşaALAH..
BAKİ MUHABBETLE...
AHİRETte seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlere kıymet verme....•°¤* haktan_•°¤*
-
- İletişim:
Re:
500 Adette Ben Okuyorum İnşallah.
-
- İletişim:
Re:
250 de ben alıyorum arkadaşlar şuanlık.
Sizlerde katılın aramıza. bu bölüm eski etkinligini biraz kaybetmiş.
İhmal etmeyelim lütfen
Sizlerde katılın aramıza. bu bölüm eski etkinligini biraz kaybetmiş.
İhmal etmeyelim lütfen