Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok malesef olmadii ben geldim gene herkese sevgi ve muhabbet dolu bir akşamlar dilerim
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim ama mazeretle geldim
Zannımca mozilla firofox da sitemiz tam manası ile çalışmıyor.
Medcezir abimize ilanen duyrulur
Herkes davetlidir. Kim isterse buyursunlar efendim....
Zannımca mozilla firofox da sitemiz tam manası ile çalışmıyor.
Medcezir abimize ilanen duyrulur
Herkes davetlidir. Kim isterse buyursunlar efendim....
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Hocam ben firefox ile kullanıyorum en güncel sürümünü, güncel değilse bir güncelleme yap istersen? bende herhangi bir sorun yok.
Eğer gene sorun devam ederse, daha detaylı bir inceleme gerçekleştireyim inşallah
Hocam ben firefox ile kullanıyorum en güncel sürümünü, güncel değilse bir güncelleme yap istersen? bende herhangi bir sorun yok.
Eğer gene sorun devam ederse, daha detaylı bir inceleme gerçekleştireyim inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
arkadaşlaaaaaar neredesiniz kimse yokmu benmi göremiyorum lütfen yeni paylaşımlarla buyurun nerde hareket orda bereket sitemiz i hareketlendirelim
ben sadece okuyup düşünenlerdenim konu bulamıyorum bilgisayardan anlamıyorum girdiğim tek site burası onun için yeni konular bekliyorum
ben sadece okuyup düşünenlerdenim konu bulamıyorum bilgisayardan anlamıyorum girdiğim tek site burası onun için yeni konular bekliyorum
-
- İletişim:
Re:
Bu aralar sitemize girenler okuyup düşünenlerden anladığım kadarıyla
Melek 75 sana bir öneri, Takvim yaprağını kopar arkasında ki bilgileri oku ve sitemizde paylaş.(Fazilet Takvimini Tavsiye Ederim) Böylelikle sende güzel bir görev üstlenmiş olursun.
Melek 75 sana bir öneri, Takvim yaprağını kopar arkasında ki bilgileri oku ve sitemizde paylaş.(Fazilet Takvimini Tavsiye Ederim) Böylelikle sende güzel bir görev üstlenmiş olursun.
-
- İletişim:
Re:
Hoşgeldin hocam,
Sen okuyup düşün birde bizi düşündür inşallah abi
Sen okuyup düşün birde bizi düşündür inşallah abi
Re:
Yok yok sitede yalnızca okuyup düşünenler yok, hiç okumadan düşünenlerde var bu siteye ne oldu dediğim çok oluyor ama fırsatım olmuyor ki geleyim bir yoklama alayım. Neyse şimdi gelmişken alıp öyle çıkayım bari... hmmmm... kimsecikleri zorlamayayım da ilk bakan kardeşimiz gelsin
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
aaa yazdıklarımı anlaşılan bi abu hayat ablamız dikkatli okumuş. Teşekkür ederim cevabın için ablacım, sana artı diğerlerine de eksi vericem işte
Bu arada burda olman çok güzel, hiç gitme olur mu???
Bu arada burda olman çok güzel, hiç gitme olur mu???
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..