Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Ertuğrul abiye şuanda ulaşılamıyor. VEKİL tayin etti beni ben geldim Bu arada ben görmeden sevgili inci Ümreye gidip gelmişsin Allah muvaffak etsin. Tekrar tekrar gitmeyi ve gidenlere vesile olmayı nasip etsin. Gitmek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. İstemeyenlere gitme arzusu uyandırsın. Ve merhameti sonsuz olan Rabbim orayı anlamayı, hakkıyla idrak etmeyi, oranın ruhuna erişmeyi ve Ümit meriç inde dediği gibi "içimizdeki cennete yolculuk etmeyi" cümle mü'minlere nasip etsin. Gidenler çok bahtiyar
Ayyyyy az daha benden sonra kim gelsin demeyi unutuyordumm:) Benden sonra Ümre veya hac farketmez Oraların hasretiyle yanan ve bikerecik olsun gidip bende yüz sürsem diyen bir kardeşimiz gelsin. İnşallah o kardeşim için en hayırlı en kısa zamanda bu aşklı istek cevap bulur.
Ayyyyy az daha benden sonra kim gelsin demeyi unutuyordumm:) Benden sonra Ümre veya hac farketmez Oraların hasretiyle yanan ve bikerecik olsun gidip bende yüz sürsem diyen bir kardeşimiz gelsin. İnşallah o kardeşim için en hayırlı en kısa zamanda bu aşklı istek cevap bulur.
Ayyyyy az daha benden sonra kim gelsin demeyi unutuyordumm:) Benden sonra Ümre veya hac farketmez Oraların hasretiyle yanan ve bikerecik olsun gidip bende yüz sürsem diyen bir kardeşimiz gelsin. İnşallah o kardeşim için en hayırlı en kısa zamanda bu aşklı istek cevap bulur
Medine'ye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Doyulurmu Muhammede
Doyulurmu o Ahmede
duanı görünce içim yandı abu hayat
ALLAHIM bizlerede nasip kısmet eder inşaALLAH
benden sonrada kim gelmek isterse yada ilk siteye giren bi arkadaşımız buyursun
Medine'ye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Doyulurmu Muhammede
Doyulurmu o Ahmede
duanı görünce içim yandı abu hayat
ALLAHIM bizlerede nasip kısmet eder inşaALLAH
benden sonrada kim gelmek isterse yada ilk siteye giren bi arkadaşımız buyursun
Bu güzel İstanbul sabahından hayırlı cumalar temennilerimle gelmiş bulundum,geride ismim gecmis vekilim sagolsun yokluğumu belli etmemiş:)
Her birerimize hayır duada bulunacak arkadasımız gelsin,hurma zemzem icmeye gelirler belki diye gittiğini haber veremeyen sevgili inci olabilir mesela bu
Her birerimize hayır duada bulunacak arkadasımız gelsin,hurma zemzem icmeye gelirler belki diye gittiğini haber veremeyen sevgili inci olabilir mesela bu
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re:
Allah razı olsun; dualarınıza da AMİN diyorum abu hayat ablacım, çok kapsamlı bir dua olmuş, oraları gidip görmek gerek onun dışında kelimeler kifayetsiz kalıyor anlatmaya... Geldiğimden beri diyorum, gittim ama gelemedim Elhamdülillah!!!
Ayrıca Zemzem ve hurma ikram etmek benim için şerefdir Ertuğrul abi, buyrun gelin kapımız da gönlümüz de her daim açıktır. Gittiğimden haberiniz olmadı belki ama ben sizden uzak değildim, dualarım her daim sizlerle ve ümmet-i Muhammed ile birlikte... E tabi ben de dualarınıza talibim
Bu kadar gevezelikten sonra birde birilerinin ismini zikredelim di mi???kim olsunnnn
Hakan abi ya da Berzah kardeşim buyursun inşaAllah. Allah'a emaent olunuz
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Aslında itiraf et oraya Abu_Hayat yazmak istedin fakat o bu kadar kısa aralıkla yazmak Hakan abininde sesi çıkmıyo Berzahta özlendi onları zikredeyim bari dedin ve onları yazdın. Ama bu satırları göründe şunu anladın evet içimden tam da sen geçmiştin :))
Çünkü eğer yazdığım gibi olmadıysa da BEN GELDİM.
Yazdıklarınızı okuyan ve içi yanan niceleri var aramızda kimbilir. Allah herkesin içindekini bilir. Allah ihmal etmez imtihan eder diyoruz ya.. Bekliyoruz o kutlu zamanı "HADİ" desin bizede ve bizlerde gidelim o kutlu anları yaşayalım.. İnşallah Rabbim herkesin gönlündekinin en güzelini karşısına çıkarır. :))
Benden sonra Med_Cezir gelsin. Biliyorum sende çok istiyorsun :) Öyleyse gel ve dua et gidenler ve gidemeyenler için ;)
Çünkü eğer yazdığım gibi olmadıysa da BEN GELDİM.
Yazdıklarınızı okuyan ve içi yanan niceleri var aramızda kimbilir. Allah herkesin içindekini bilir. Allah ihmal etmez imtihan eder diyoruz ya.. Bekliyoruz o kutlu zamanı "HADİ" desin bizede ve bizlerde gidelim o kutlu anları yaşayalım.. İnşallah Rabbim herkesin gönlündekinin en güzelini karşısına çıkarır. :))
Benden sonra Med_Cezir gelsin. Biliyorum sende çok istiyorsun :) Öyleyse gel ve dua et gidenler ve gidemeyenler için ;)
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Davete icabet edelim, hatırlanmak güzel ! teşekkürler,,,
aranızda kutsal mekanlar için güzel dualaşma görüyorum maşallah,
Benden sonra lazhuseyin yada kafkef gelsin inş, bir zamanlar sitemizin aktif üyelerinden di bu arkadaşlarımız da
aranızda kutsal mekanlar için güzel dualaşma görüyorum maşallah,
Benden sonra lazhuseyin yada kafkef gelsin inş, bir zamanlar sitemizin aktif üyelerinden di bu arkadaşlarımız da
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ben geldiim inşallah sefa getirmişimdir..)benden sonra inci kardeşimiz gelsin...
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Sefalar getirdin elbette.. Yorumlarını görmek ne güzel böyle.. İnci mi? Ben varken mi? Hiç zannetmiyorum Ben geldim.
Benden sonra İnci gelsin derdim ama Bu saatte zannetmiyorum. Nahnulillah_99 derdim ama olmasss O halde MAKES sen gel lütfen!
Benden sonra İnci gelsin derdim ama Bu saatte zannetmiyorum. Nahnulillah_99 derdim ama olmasss O halde MAKES sen gel lütfen!
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
Re:
bende eskilerden sayıyordum kendimi ama görüyorum ki unutulmuşum..
benden sonra bu konuyu ilk açan buyursun inşallah selametle...
benden sonra bu konuyu ilk açan buyursun inşallah selametle...
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim ...
Kristal kardeşim , sende aklımızdasın her daim. Diğer değerli üyelerimiz gibi, fakat herkesi bir anda yazmak mümkün olmuyor malum .
Seni de buralarda daha uzun vakit görürüz inşallah artık, ...
Benden sonra da bu mesajı okuyan bir arkadaşımız gelsin inş
Kristal kardeşim , sende aklımızdasın her daim. Diğer değerli üyelerimiz gibi, fakat herkesi bir anda yazmak mümkün olmuyor malum .
Seni de buralarda daha uzun vakit görürüz inşallah artık, ...
Benden sonra da bu mesajı okuyan bir arkadaşımız gelsin inş
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
Vee Berzah gelir
Maşallah ne güzel muhabbet ama kaçırmışım.Abu_hayat görüşmeyeli uzun zaman oldu.Özlemişim..
Allah razı olsun güzel duan için..Yüreğimden amiiiinn sesi duymamam imkansız.
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..
Biraz daha uzatırsam iftarlık yemek yanacak
Benden sonra..Bilmem ki..İftarı sitemizde bekleyen buyursun
Maşallah ne güzel muhabbet ama kaçırmışım.Abu_hayat görüşmeyeli uzun zaman oldu.Özlemişim..
Allah razı olsun güzel duan için..Yüreğimden amiiiinn sesi duymamam imkansız.
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..
Biraz daha uzatırsam iftarlık yemek yanacak
Benden sonra..Bilmem ki..İftarı sitemizde bekleyen buyursun
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Hayırlı bereketli sabahlar olsun bu mübarek ayın güzel gününde..
Berzah dünkü iftar geçti bugünde bekliyoruz ama iftarı birhayli vakit olsada
Eskimeyen dostlardan salih vardı gelse diyecem ama görürmü görmezmi yazdığımızı?
Gülferi gülyüzlüm zülal ve gülyaprak'ta unuttu galiba bizi göremiyoruz,yada çok zorlamayım hakan abi gelsin..
Berzah dünkü iftar geçti bugünde bekliyoruz ama iftarı birhayli vakit olsada
Eskimeyen dostlardan salih vardı gelse diyecem ama görürmü görmezmi yazdığımızı?
Gülferi gülyüzlüm zülal ve gülyaprak'ta unuttu galiba bizi göremiyoruz,yada çok zorlamayım hakan abi gelsin..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Tüm kardeşlerimi en derin muhabbetlerimle kucaklıyorum. Hayır ve bereket dolu bir Ramazan geçirmelerini temenni ederek Rahmana ısmarlıyorum.
Ne zamandır E YILDIZ kardeşi göremiyorum gelebilirse buyursun gelsin inşallah.
Ne zamandır E YILDIZ kardeşi göremiyorum gelebilirse buyursun gelsin inşallah.