Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- kardelencik
- Özel Üye
Re:
Aleyküm Selam kardelencik, hoşgeldin sefalar getirdin ama abu hayat ablamız burada yok ondan önce ben geleyim
Bu arada Med_Cezir kutluyorum seni, ne tevafuktur ki eski üye diyerek tüm üyelerimizi topluyorsun. Çağırmaya devam et bence
Sözü davetle bitireyim....
Benden sonra Faziletmend kardeşimiz gelirmi acaba? Pek uğrayamıyor sanırım son zamanlarda.(?)
Bu arada Med_Cezir kutluyorum seni, ne tevafuktur ki eski üye diyerek tüm üyelerimizi topluyorsun. Çağırmaya devam et bence
Sözü davetle bitireyim....
Benden sonra Faziletmend kardeşimiz gelirmi acaba? Pek uğrayamıyor sanırım son zamanlarda.(?)
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ertuğrul abi ben geleyim şimdilik ...
Benden sonra gülferi gelir inşallah. Bu aralar sitede göremiyorduk kendisini, sitemizi açınca son konularda ismini görmek çok güzel bir moral oldu, çok şükür.
Bu arada aklıma birde lazhüseyin geldi, sitemizimi unuttu, yoksa askerlikten fırsatmı bulamıyor acaba.
Saygılarımla
Benden sonra gülferi gelir inşallah. Bu aralar sitede göremiyorduk kendisini, sitemizi açınca son konularda ismini görmek çok güzel bir moral oldu, çok şükür.
Bu arada aklıma birde lazhüseyin geldi, sitemizimi unuttu, yoksa askerlikten fırsatmı bulamıyor acaba.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Med cezir teşekkur ederim çağırdığın için, evet buaralara pek girmiyorum siteye.AMA herzaman takipçisiyim.Unutmuyoruz yani.Bende diyorumki gülyüzlüm veya zulal ablam gelsin belki duyarlarda sesimi gelirler.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- kardelencik
- Özel Üye
Re:
SELAMUN ALEYKÜM unutuldummu bilmem ama ben geldim
benden sonra inci senanur ablam galir inşALLAH
HAYIRLI GÜNLER
benden sonra inci senanur ablam galir inşALLAH
HAYIRLI GÜNLER
ALLAHTAN GELDİK ALLAHA GİDECEĞİZ....
Re:
--------------------------------------------------------------------------------
ve aleyküm selam;canım çok tşk ederim,sen unutulurmusun hoşgeldin,bnden sonra inş melek_75 gelir..
.....................................................................................................................................................
teşekkür ederim senanur kardeşim ben geldim benden sonrada inci kardeşim lütfeder inşaAllah
ve aleyküm selam;canım çok tşk ederim,sen unutulurmusun hoşgeldin,bnden sonra inş melek_75 gelir..
.....................................................................................................................................................
teşekkür ederim senanur kardeşim ben geldim benden sonrada inci kardeşim lütfeder inşaAllah
- ahmetmeydani
- Yeni Üye
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Rabbimin selam rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsun eskilerden tuana vardı hiç görmüyorum artık gelir inşallah.