Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
biraz geç geldim hakan abi ama beni birinin hatırlaması güzel Rabbim de seni unutmasın inşallah
benden sonra kardelencik gelsin inşallah
benden sonra kardelencik gelsin inşallah
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
- kardelencik
- Özel Üye
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
ben geldim çoktandır yoktum çok özledim siteyi benden sonra isteyen gelsin...
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Selamun aleykum ben geldim arkadaşlar.
Bu aralar sizi biraz uzaktan takip ediyorum fakat hep aranızdayım. Vakit darlığından yazılara pek yoğunlaşamadım.
Benden sonraaaaaa gulyuzlum gelir inşallah
Saygılarımla
Bu aralar sizi biraz uzaktan takip ediyorum fakat hep aranızdayım. Vakit darlığından yazılara pek yoğunlaşamadım.
Benden sonraaaaaa gulyuzlum gelir inşallah
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok med cezir abim ben sizin baş belanız geldim hakkınızı helal edin birazcık çok fazla konuşuyorum özür dilerim gülferi abla yokmi veya umtlu kafkef diger mubarek zulal ablamız veya her kim varse artık eee buyrun gelin inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
hayırlı sabah lar gününüz hayırlı ve bereketli olsun a.e.olun
hayırlı sabah lar gününüz hayırlı ve bereketli olsun a.e.olun
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
RABBİMİN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN MÜSAİTSE ERTUGRUL HOCAMIZ GELSİN.
estağfirullah abi hocalık nerde biz nerde ama kasdettiğin kişi benim galiba geldim biiznillah,unutulmuşuz sitede bakıyorum bakıyorum bir Allahın kulu çağırmamış imzamı ekle bölümüne ''eskiler bilir'' yazmayı düşünüyorum İşin latifesi bi yana teşekkürler abi,benden sonra ilk okuyan arkadaşımız gelsin..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
- hakandidinir
- Özel Üye
BEN OKUDUM ŞİMDİ DEMEKKİ BEN GELMİŞİM ANLADIM İNŞALLAH MELEK KARDEŞİMİZ BUYURSUN BU SEFERErtugrul yazdı:estağfirullah abi hocalık nerde biz nerde ama kasdettiğin kişi benim galiba geldim biiznillah,unutulmuşuz sitede bakıyorum bakıyorum bir Allahın kulu çağırmamış imzamı ekle bölümüne ''eskiler bilir'' yazmayı düşünüyorum İşin latifesi bi yana teşekkürler abi,benden sonra ilk okuyan arkadaşımız gelsin..