Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Gecikmeli olarak geldim. Benden sonra inci, gülyaprak kristal, sera, umutlu ismini sayamadığım üyelerimiz.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
Re:
O halde ben de burdayım, hem de gecikmedenerz2553 yazdı:DAVET OLUNAN YERE İCAB OLUNUR .. TEŞEKKÜRLER
Gülyüzlüm ablam da çağırmış ona da teşekkür ederiiim. Benden sonra da gülyaprak ablam buyursun lütfen. Kendisini burda görmek beni çok mutlu edecektir
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
muhterem degerlidin kardeşlerim bacılarım abilerim ablalrım yengelerim teyzelerim dayılarım hepinize gönülden saygı dolu sevgimuhabbetler baya uzun zaman oldu ne ugraya bildimne aradım ne sordum önceliklen hakkınızı helal edin ugramamış olabişlirim ama sizleri untmadım unutamamda (gülferi ablam medcezir abim daha biçok insan hepiniiiiiiize hayırlı ramazanlar hayırlı günler allah razı olsun beni dinleyip vakit ayırdıgınız için hepinize saygılar sevgiler ben her daimgiremiyorum hakkınızı helal edim(diyarbakırıma vanıma konyama hataya mersine hakkariye istanbula yurdumun tümgüzel yerlerine insanlarına selammolsun a.e.olun hakkınızı helal edin
muhterem degerlidin kardeşlerim bacılarım abilerim ablalrım yengelerim teyzelerim dayılarım hepinize gönülden saygı dolu sevgimuhabbetler baya uzun zaman oldu ne ugraya bildimne aradım ne sordum önceliklen hakkınızı helal edin ugramamış olabişlirim ama sizleri untmadım unutamamda (gülferi ablam medcezir abim daha biçok insan hepiniiiiiiize hayırlı ramazanlar hayırlı günler allah razı olsun beni dinleyip vakit ayırdıgınız için hepinize saygılar sevgiler ben her daimgiremiyorum hakkınızı helal edim(diyarbakırıma vanıma konyama hataya mersine hakkariye istanbula yurdumun tümgüzel yerlerine insanlarına selammolsun a.e.olun hakkınızı helal edin
- kardelencik
- Özel Üye
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim arkadaşlar.
Benden sonra hayalperest gelir inşallah
Saygılarımla
Benden sonra hayalperest gelir inşallah
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
melek_75 kardeşim beni çağırmış gecikmelide olsa geldim.benden sonra inci kardeşim gelsin..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"