Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Evet, evet buyurup, şükranlarımızı sunar, davete icabet edelim
Bizden sonra da sitemizde bu günlerde aktif olan sevgili murad gelsin
Müsait değilse değerli üyelimizden biri gelsin...
Bizden sonra da sitemizde bu günlerde aktif olan sevgili murad gelsin
Müsait değilse değerli üyelimizden biri gelsin...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
kristal kardeşim bizi davet etmiş davete icabet edelim..benden sonra kristal gelsin..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Re:
tabi gelirim rabbimin izniyle
ımmm benden sonra inci gelsin inşallah!
ımmm benden sonra inci gelsin inşallah!
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Re:
s.a. ben davet edilmedim ama geldim çok heyecanlıyım geçen seneden beri ilk defa yazıyorum şükürler olsun kavuştum sizlere çünkü össye çalışıyodum yine şükür ki rabbim gönlüme göre verdi bana kızacaksınız sohbet yeri değil burası diye belki ama çokta mutluyum hakkınızı helal edin rabbim cennette de birleştirsin inş. benden sonra dileyen gelebilir
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Aleykum selam berrak
Aramıza hoşgeldin. Bizleri unutmaman ve seni tekrardan aramızda görmen çok mutlu edici.
Tekrar aramıza hoşgeldin.
Benden sonra yeni bir üyemiz gelir inşallah
Aramıza hoşgeldin. Bizleri unutmaman ve seni tekrardan aramızda görmen çok mutlu edici.
Tekrar aramıza hoşgeldin.
Benden sonra yeni bir üyemiz gelir inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
kimse gelmemiş ben geleyim bari..benden sonra kim istiosa o gelsin..
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
Re:
berrak_
tabi ki sevincinide bizimle paylaşacaksın...herşeyin gönlüne göre olması çok güzelll....
benden sonra inci gelsin...
tabi ki sevincinide bizimle paylaşacaksın...herşeyin gönlüne göre olması çok güzelll....
benden sonra inci gelsin...
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben varım
Benden sonra faziletmend gelir inşallah.
Benden sonra faziletmend gelir inşallah.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
Re:
Hoşgeldin erz2553,
İncicim çok teşekkür ederim çağırdığın için.Allah razı olsun!Beni çok mutlu ettin.Evet uğruyorum siteye sürekli ama pek bakmadım bu bölüme.Çok istiyorum ben de sürekli aktif olmayı ama ne zaman böyle bi karar alsam siteye durgunluk çöküyor.Bu da benim kısmetim herhalde.Neyse düştü yine çenem,benden sonra ya benim yeni gördüğüm ya da aramıza yeni katılmış olan Murad gelsin.O olmazsa Berrak_ gelsin Yaradan'a emanet olun,Hoşçakalınnnnnnnnn...
İncicim çok teşekkür ederim çağırdığın için.Allah razı olsun!Beni çok mutlu ettin.Evet uğruyorum siteye sürekli ama pek bakmadım bu bölüme.Çok istiyorum ben de sürekli aktif olmayı ama ne zaman böyle bi karar alsam siteye durgunluk çöküyor.Bu da benim kısmetim herhalde.Neyse düştü yine çenem,benden sonra ya benim yeni gördüğüm ya da aramıza yeni katılmış olan Murad gelsin.O olmazsa Berrak_ gelsin Yaradan'a emanet olun,Hoşçakalınnnnnnnnn...
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
Yine ben geldim ama kimseyi çağıramıyorum çünkü site bomboşşşşşşş:)Hayırdır,nerede bu millet nerede bu devlet?Bugün perşembe ya herkes oruçlu sanırım kimsenin takati yok yazmaya.Allah kabul etsin.Benden sonra siteye kim ilk giriş yaparsa o gelsin..................
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}