Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
selamunaleykum kardeşler uzun zamandır gıremıyorum siteye dedim unutulmssak hatırlanalım hepinizi selam olsun benden sonra kim isterse o gelsin en emine emanet olun cümleniz
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Re:
Teşekkür ettim Kafkef ve Hüseyin...
Bu arada sera abla sende hoşgeldin tekrar aramıza.Elbetteki unutulmadın Oldukça uzun zamandır gelmiyordun, iyisindir umarım, dua ile
Benden sonra da isteyen buyursun...
Bu arada sera abla sende hoşgeldin tekrar aramıza.Elbetteki unutulmadın Oldukça uzun zamandır gelmiyordun, iyisindir umarım, dua ile
Benden sonra da isteyen buyursun...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
BEN GELDİM BENDEN SORA LAZHÜSEYİN VEYA GÜLFERİ ABLA GELSİN....
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
Re:
isteyen ben
selemün eleyküm benden sonra da inşallah kafkef gelsin...
selemün eleyküm benden sonra da inşallah kafkef gelsin...
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
beni zaten hiç çgıran olur mu ki?ben hep davetsiz gelirim..bana nolur dua edin gönüldaşlarım yarın öss sınavım var..benden sonra kim ngelmek isterse o gelsin..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim arkadaşlar.
Benden sonra nahnulillah_99 gelir inşallah
Benden sonra nahnulillah_99 gelir inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hoş geldin merak etme az takılburada beni hemde burdakilerini çok eyi tanıyacaksın allah razı olsun üzülme sevin çünkü burası mutlulugun umudun oldugu can sıkıntısının gittigi yer hele sen beni bi biraz tanı bak çok daha eyi olacak inş ama bakın yanlış anlamayın benim hedefim her din kardeşimi mutlu etmek ve sevindirmek
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun her zaman bekleriz allah senin gönlünü ferah eylesin sana islamı mutluluklar islamı güzelliler versin amin rabbim makamını cennet mertebeni yüksek eylesin amin a.e.ol bi sıkıntın olursa ben de burdayım yardımcı olmayada hazırım elimden geldigince inş
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Benden sonra faziletmend gelir inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ben davet edilmişim gözlerim yaşardı..davete icabet edelim biraz geç oldu ama benden sonra FAZİLETMEND gelsin inşallah
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
- islamyolu_89
- Özel Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
onu vekaleten ben gelsem kabul edermisiniz veya temsilen olurmu allah razı olsun benden sonra herşeyin mutluugunu vede huzur dolu olması isteyen gelsin kim istemeski degilmi