Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim arkadaşlar.
İşlerim dolayısı ile dört gün uzaklarda idim. Çok şükür siteye kavuştum bugün
Benden sonra faziletmend gelir inşallah.
Saygılarımla
İşlerim dolayısı ile dört gün uzaklarda idim. Çok şükür siteye kavuştum bugün
Benden sonra faziletmend gelir inşallah.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ola bizi kimse çagırmamış ne oluyi daaaa olmayi bakın ayıp ettunuz şimdi
neyisa madem öyle oldi bizda çagıralım birisini gelsin baakalımm uzun zamandır gözükmeyen ve gelemeyen umutlu mutlu kardeşimiz gelsin gerçe gelirmi bilmeme ama eh gene deniyeyim inş gelir
neyisa madem öyle oldi bizda çagıralım birisini gelsin baakalımm uzun zamandır gözükmeyen ve gelemeyen umutlu mutlu kardeşimiz gelsin gerçe gelirmi bilmeme ama eh gene deniyeyim inş gelir
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
nasiiiilll ayrıldı nedenki olmadıki şimdi bende bekliyom hep demek ondan gelmiyormuş üzüldüm gerçe şimdi en çok sevdigim biride umutlu kardeşimdi ama gitmiş üzüldüm gerçe bendemi gitsem ne eee herkes gideyi ne oldi bulara kafkefte yok neyse gülferi abla yada medcezir abim gelsin olmasa nedelim başka kimi çagırayım
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
ben geldim lazhuseyyin
gülferi ablan orada ayrıldı demekle, giremiyor demeyi kastetmiş, yanlış anlama.
Sitemize sevdalı, kendini hizmet etmekle bulan arkadaşlarımız hep aramızda merak etme sen, sitemizden ayrılan arkadaşlarımız varsa da ne yapalım, dinimizde zorlama yok sitemizde de
benden sonra yeni bir üyemiz gelsin inşalalh
gülferi ablan orada ayrıldı demekle, giremiyor demeyi kastetmiş, yanlış anlama.
Sitemize sevdalı, kendini hizmet etmekle bulan arkadaşlarımız hep aramızda merak etme sen, sitemizden ayrılan arkadaşlarımız varsa da ne yapalım, dinimizde zorlama yok sitemizde de
benden sonra yeni bir üyemiz gelsin inşalalh
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
üzülme inci kardeşim seni çagırmayan yokki anmayanda benim gönlüm herkeslen ben herkesi seven ve dua eden birisiyim senide unutmam elbet burda unuttmuş olabilirim ama gönülde kimse unutulmaz ve herkes sevilir hatırlanır benden sonra ozaman sen gel olurmu
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
Sağolasın lazhüseyin, şaka yapıyorum zaten darıldığım falan yok Gönüllerinizde yerimiz olduğu sürece üzülmeyiz inşaallah, ordan çıkarsak işte o incitir... Her daim kalpte ve dua da olmak dileğiyle inşaallah...
Benden sonra müsaitse gülferi ablam buyursun lütfen,pek göremiyorum bu aralar kendisini
Benden sonra müsaitse gülferi ablam buyursun lütfen,pek göremiyorum bu aralar kendisini
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
Ertuğrul Hocam KafKefçiğim Gülyüzlüm ablam beni çağırmış Allah razı olsun:)
Yine uzun soluklu bi aradan sonra dönebildim çok şükür.Bundan sonra uzunca bi süre boşum,aranızda olacağım inşallah.
Benden sonra müsaitse "sera"abla gelsin. Rahman'a emanet olun!
Yine uzun soluklu bi aradan sonra dönebildim çok şükür.Bundan sonra uzunca bi süre boşum,aranızda olacağım inşallah.
Benden sonra müsaitse "sera"abla gelsin. Rahman'a emanet olun!
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok olar ben gelsem olurmi kardaş allah razı olsun eh artık nedelim benden sonra inci kardeş gelsin bari
Re:
Sağolasın hüseyin kardeşim, geleyim bari o kadar istekten sonra
Bu arada kardeşin de askerdeymiş, hayırlı teskereler dilerim, Allah kavuştursun inşaallah.
Gülferi ablam ortalarda yok, Ertuğrul abim buyursun...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hayır ben gelmem gerekiymiş ben geldim allah razı olsun ayıp ediysun şimdi olmadi şimdi yok kusura bakma yanlışlık oldu ben geldim ama inş benden sonrada gelir mubarek insan degilm inci kardeş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
tammmm ben geldim trafikten kurtuldum çagrınıza fazla geç kalmadan yetişitim allah razı olsun kafkef kardeş selam dua ve saygılarımlan benden sonr aya sen yada inci kardeş gelsin