Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
ben geldim gelsem olurmu benden sonra bizleri canı gönülden gerçek manasıylan seven sevebilen ve birbirini sevmesini bilen gelsin magaselameh allah razı olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b
ben geldim gelsem olurmu benden sonra bizleri canı gönülden gerçek manasıylan seven sevebilen ve birbirini sevmesini bilen gelsin magaselameh allah razı olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim ben, İnşeAllah birbirini seven o hakiki kullardan oluruz...
Benden sonrakendini özletenlerden biri gelsin...
Benden sonrakendini özletenlerden biri gelsin...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Biz özlemişiz ya, neyse kayıplara karıştın heralda bu ara firara gademmi bastın yoksa
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ben geldim ALLAH herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin benden sonra medcezir ya da karbeyaz gelsin inşallah..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
- mahmutsami
- Tecrübeli Üye
- İletişim:
Re:
hayır ben geldin benden sonra gül yüzlüm arkadaşımız gelsin
Re:
Öncelikle Selamun Aleykum... Faziletmend değilim ben ama benide aranıza alırsanız sevinirim ne güzel bir sevgi zinciri oluşturmuşsunuz böyle çok sevindim kardeşlerim.bende bu sevgi zincirine dahil olmak için geldim...Benden sonra Kim geliyorsa gelsin yeterki gelsin...Sevgi ve saygılarımla
Re:
O dediğin arkadaş yok ertuğrul hocam onun yerine ben gelsem olurmu? ortalıkta pek olmayınca çağıranda olmamış beni..sağlık olsun bakalım. hımm benden sonra gelmek isteyenler gelebilir..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
Ben geldim gülferi abla, ve sende hoşgeldin. Unutulmadın pek tabii ki ama burda olmadığından çağrılmıyordun (bence yanii ) Seni aramızda görmek çok güzel.
Benden sonra sabiha gelsin desem gelir mi acaba???
Benden sonra sabiha gelsin desem gelir mi acaba???
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..