Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
İyi çok şükür seni gördük daha iyi olduk
"""" benden sonra tekrar sen gel inşallah
"""" benden sonra tekrar sen gel inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Geldim çetin geldim..özlemişim siteyi yav.evdeyken bukadar değildi,demekki biraz uzak kalınca özleniyormuş..daha buralardayım bakalım..martın 11 nde kısmetse gidiyoruz hayırlısıyla..dualarımız herkesle inşALLAH..SELAMETLE..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
tek cagıran sen olmuşsun davete icabet ettik iyiz gulferi ablam sen nasılsın nasıl geçıyor tatılın benimde az kaldı inşallah bende gidiyorum çok özledim turkiyeyish3ym4 yazdı:Selamün ALeykümmmmm
Ben geldimm.Keyifler yerinde mi bakalım?Benden sonra "sera" gelsin..
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Re:
Bu defa da ben geldim Üstelik boş gelmedim; sitedeki herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...
Benden sonra da üçharfbeşnokta gelsin inşaallah. İlk aklıma gelen sen oldun kardeşim.
Benden sonra da üçharfbeşnokta gelsin inşaallah. İlk aklıma gelen sen oldun kardeşim.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
inş ben geldim hepinize saygılar sevgiler hürmetler yarın kısmet nasipolursa inş yarın akşam aileme veda edip vatani görevim için askere gitcem allah hepinizden razı olsun sizler benim için unutulmaz bir sevgi siniz hepinize çok şey borçluyum allah razı olsun gönül isterdiki hepinize gelip ziyaret edip askere öyle gideyim ama olmuyor işte neyse oldu bikeren hakınızı helal edin a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b.
allah tümsevdklerinizden dostlarınızdanve aileyi efradınızdan razı hoşnut olsun.in amin amin amin magaselameh
inş ben geldim hepinize saygılar sevgiler hürmetler yarın kısmet nasipolursa inş yarın akşam aileme veda edip vatani görevim için askere gitcem allah hepinizden razı olsun sizler benim için unutulmaz bir sevgi siniz hepinize çok şey borçluyum allah razı olsun gönül isterdiki hepinize gelip ziyaret edip askere öyle gideyim ama olmuyor işte neyse oldu bikeren hakınızı helal edin a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b.
allah tümsevdklerinizden dostlarınızdanve aileyi efradınızdan razı hoşnut olsun.in amin amin amin magaselameh
Re:
Ben geliyimm kafkef'çim
Benden sonra sen gel kimse gözükmüyor ortalıkta..
Benden sonra sen gel kimse gözükmüyor ortalıkta..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Gecikmeli olarak ben geldim
Benden sonra fazilentmend gelsin inşallah
Benden sonra fazilentmend gelsin inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
beni hiç mi bi ALLAH ın kulu çağırmaz ey cemaat_ı müslimin..ben geldim umarım hoş geldim. benden sonra gelsin gülferi ablamızda..
Re:
Hoş geldin nahnulillah kardeş... Tabiki hoş geldinnahnulillah_99 yazdı:beni hiç mi bi ALLAH ın kulu çağırmaz ey cemaat_ı müslimin..ben geldim umarım hoş geldim. benden sonra gelsin gülferi ablamızda..
Ben geldim şimdi de eminim ki hoş geldim
Benden sonra Ertuğrul gelsin ya.. Özledim
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)