Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM BENDE SANA GONDERİYORUM GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN SENDEN İNŞALLAHgulyuzlum yazdı: Gulyuzlum'ü çağıranlara gülücükler yolluyorum. Hep mutlu olun arkadaşlar.
sera, KafKef, sh3ym4, ucharfbesnokta, SIRR, inci, gulferi.........sayamadığım diğer değerli üyelerimiz...
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ben geldim kafkef birisi olarak..Esselamualeyküm verahmetullahi vebarekatuhu biadedi dekaiki eyyamil firak..benden sonra bu sitedeki kardeşlerime bi kere olsun bile dua eden bir kardeşim gelsin..selametle.
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Re:
Ve Aleyküm Selam kardeşim. Ben geldim ve Allah'ım kabul ettiği dualardan eder inşaallah, bu sitedeki herkese bir kere değil her daim dua ediyorum. Allah hepinizden de razı olsun, inşaallah Rabbim ahirettede Peygamber Efendimiz 'e (sav) komşu olmayı nasib eder.
Benden sonra da buraya ilk bakan kardeşimiz ismini yazarsa memnun oluruz...
Benden sonra da buraya ilk bakan kardeşimiz ismini yazarsa memnun oluruz...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
İlk benmi baktım fakat. yazma ihtiyacı hissettim
Benden sonra ertuğrul abim gelsin inşallah..
Saygılarımla
Benden sonra ertuğrul abim gelsin inşallah..
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
İlk aklıma gelen sen olmuştun Med_Cezir, ama pek gelmediğin için yazmamıştım ismini, yazma ihtiyacına sebep belki de düşünülmüş olmandır.
Ayrıca Ertuğrul abim yok Kafkef onun yerine ben geleyim benden sonra da Karbeyaz buyursun...
Ayrıca Ertuğrul abim yok Kafkef onun yerine ben geleyim benden sonra da Karbeyaz buyursun...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
dualarınız için ALLAH hepinizden de razı olsun..tanımadığı bilmediği görmediği kardeşleri için dua edenlere ne mutlu.selam olsun onlara..benden sonra KARBEYAZ gelsin inşallah..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
vay anam vayy amma geç kalmışım,Allah razı olsun arkadaşlar haklarınızı helal edin evimi taşıdım o sebepten günlerdir yoğundum ve bitti çok şükür.fakat henüz net problemini çözmüş değilim,çağıran arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.çetinim sen gel benden sonra yada isteyen arkadaşımız gelsin..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
goncass öncelikle sitemize hoşgeldiniz.
Birşeyler paylaşmak için ilk adım olarak http://www.islamiyasam.com/Forums.html adresine tıklayın.
karşınıza kategoriler gelicek. önce bir göz gezdirin. Paylaşmak istediğiniz konunun hangi kategoriye uygun olduğunu tespit ettikten sonra. ilgili kategoriye tıklayın ve yeni konu butonuna basın ...
daha sonra yazmak istediklerinizi yazın. hepsi bu kadar...
Saygılarımla
Birşeyler paylaşmak için ilk adım olarak http://www.islamiyasam.com/Forums.html adresine tıklayın.
karşınıza kategoriler gelicek. önce bir göz gezdirin. Paylaşmak istediğiniz konunun hangi kategoriye uygun olduğunu tespit ettikten sonra. ilgili kategoriye tıklayın ve yeni konu butonuna basın ...
daha sonra yazmak istediklerinizi yazın. hepsi bu kadar...
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.