Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Sayılmazsın kardeşim öylesin.Hoşgeldin aramıza... =)
Ben geldim benden sonra Lazhüseyin gelsin diycektim o da Şubatta askere gitcem diyodu gitmiştir belki.Gitmediyse o gelsin.Gittiyse inci salih ya da ertuğrul gelsin...
Ben geldim benden sonra Lazhüseyin gelsin diycektim o da Şubatta askere gitcem diyodu gitmiştir belki.Gitmediyse o gelsin.Gittiyse inci salih ya da ertuğrul gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
yeni arkadaşlarımızı aramızda görmek güzel...
benden sonrada yeni üye olan arkadaşlarımızdan birisi gelir inşallah
benden sonrada yeni üye olan arkadaşlarımızdan birisi gelir inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
SIRR beni çağırmış.Çok mutlu oldum ve hemen davete icabet ettim.Tatilde olduğumuz için biraz gezmeye vurdum kendimi ayrı kaldım sizlerden.Benden sonra KafKef gelsin...
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
Kafkef kardeşim beni çağırmış, gecikmeli oldu ama geldim. Günlerdir siteye giremiyordum netteki sorundan dolayı, sanırım düzeldi artık. Evveeet, benden sonra da yeni üye olan arkadaşlarımızdan biri buyursun
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Karbeyaz beni çağırmış teşekkür ederim.Gülferi ablam seni görmek ne güzel özletiyorsun kendini arada uğra böyle.Gülyüzlüm ablacım alınmış mı yoksa biz kıyamayız ki ona Laz hüseyin için bi askerlik sözü geçti ondandır anılmaması yoksa gücümüz yettiğince unutmuyoruz aile fertlerimizi.(çenem mi düştü ne:))hadi benden sonra Gülyüzlüm ablacım gelsin...
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
ama ben unutlmuşum hiç benimde ismimi yazan olmamaış aşk olsun küstüm valla yeni açılan sitemizden dolayı buraya pek vakıt ayıramıyorum ama burası benim ilk göz agrım oldugu içinde burdanda kopamıyorum işin gerçegi
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..