Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: s.a
yok bugünlük böyle olduda geldim aranızdayım işte hakkınızı helal edin alah mubarek etsin siz çagırın ben geleyim inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
benden sonra dilfuruz karbeyaz sıkıntıda olan karbeyaz gelsin ah bi beni dinlese varya çok eyi olacakta ama nerde yokki azbeni dinleyin da bakın ben bugün varım yarın yokum belki ayrılcam aranızdan belki kutlu sahibime kavuşacagım terkedip gidecegimburaları sizlerden ayrılacagım ayrılacagım bigidişlen gidecegim belki ardımda hüzün acı dolu bir hayat bırakacagım belki hakınızı helal edin gerçektende ben busıralar hiç iyi degilim kendimi bi garip tuhaf hissediyorum her an ölümlen baş başayım sizden sonkez bişey istiyorum bana dua eyleyin hakkınızı helal edin benim kusu8rlarımı affedin bagışlayın bana darılmayın kızmayın kırılmayın gerçektende benim halim bi acayip k.i.b allaha emanet olun hakkınızı helal edin dualarınızı unutmayın eger siz iyi degilseniz bende iyi olamam hayattan bi tat alamaam sıkıntımdan daralır giderim sizlewr len çünkü ben mutluyum vede neşeliyim bunu unutmayın asla
- lazhuseyin
- Özel Üye
ya ben bişey soracam neden ben böyleyim nedenböyle oldumanlayamadım bana açıklama yaparmısınız acaba kendimi çözemedim çözebilmem kendime bi anlam verebilmem için sadece yardımınıza ihtiyacım var
lütfen bana yardım cı olun bir zahmet olacak ama
lütfen bana yardım cı olun bir zahmet olacak ama
nen geldim abicim neden böyle olduğunu bende anlayamadım ama üzüldüm çok inş şimdi iyisindir Allahtan isteğim bu yarın görüşürüz Allah izin verirse konuşuruz o zaman AEO (benim birtane daha abim olmuşken bırakmam haberin olsun abicim )
-
- Özel Üye
karbeyaz arkadaşım ben gelsem olurmuu
dilfuruz arkadaşım gelirmisin
dilfuruz arkadaşım gelirmisin
o zaman ben geleyim gerçi tüm gün temizlik yaptım ama
benden sonra da çok çok mutlu olan biri gelsin
benden sonra da çok çok mutlu olan biri gelsin
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Eveeeeeeeeeeet geldim işte.kısa bir netin yokluğunda aranızdayım işte.özledim yav siteyi.veee değişik şeyler görüyorum bilgilerimizn oldugu yer değişmiş bi tuhaf olmuş sanki.ama bunada alışırız elbet.sizce nasıl olmuş arkadaşlar.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
ben beğendim valla
benden sonra umutlu gelsin ve o hep umut etsin mutlaka çağırır onu kafkef
benden sonra umutlu gelsin ve o hep umut etsin mutlaka çağırır onu kafkef
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun