BİR DİLEĞİ OLANIN OKUYACAĞI DUA
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
(Namazdan Sonra Okunur)
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım!
(Namazdan Sonra Okunur)
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım!
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Re: BİR DİLEĞİ OLANIN OKUYACAĞI DUA
Amin..
Allah razı olsun Tuanacım.
Allah razı olsun Tuanacım.
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re: BİR DİLEĞİ OLANIN OKUYACAĞI DUA
RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
- KALENDER__
- Yeni Üye
Re:
HAYIRLI GÜNLER DİLA NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH,ALLAH İYİLİK VERSİN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ,BEN MEHMET A.E.O.