Arkadaşlar tuananın babası hacca gidiyor!!!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Arkadaşlar tuananın babası hacca gidiyor!!!
canım kardeşim senle uzun suredir görüşüyorum.Senin ablan oldum senle güzel bir abla kardeş iletişimi kurduk ayryetende seni cok seviyorum şunu belirteyim.Sakın üzülme zira baban en mubarek en mukemmel mekana gidiyor ondan ricamız dualarında biz acizleri unutmaması..Rabbim onu size bağoşlasın sağ salim gidip gelmek nasip etsin.yanındayız unutma kardeşim benim..
Testiyi doldurmak için çeşmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
Re: Arkadaşlar tuananın babası hacca gidiyor!!!
ABLAM SAĞOL YA ŞAŞIRTTIN BENİ.BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN HACA GİTMEYİ BABAM ÇOK ŞANSLI İNŞALLAH SAĞ SALİM GİDER GELİR.AMA ONSUZ BİR AY ÇOK ZOR GEÇİCEK ŞİMDİDEN ÖZLEMEYE BAŞLADIM
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
tuAnA kardeşim baban için sevindim...acizane bir isteğim olucak...Efendimiz (sav)e bizlerden bol bol slm götürsün inşaAllah...toprağına bizim için de dokunsun...selametle
İLETİRİM KARDEŞİM HEPİNİZ İÇİN DUA ETMESİNİ DE SÖYLERİM
Re:
Tuana Rabbim kabul etsin inş.Aslında teselliye ihtiyacın yok o güzel topraklara baban gidiyor daha ne olsun.. Sen bizi teselli et barii bizim ne babamız ne annemiz gidip bizim selamımızı götürmedi(kendi adıma).Ne mutlu sana Rabbim bizlere de nasib etsin.AMİN
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hayırlı Olur İnşallah Kardeşim.
Bizler içinde dua etmesini rica edersin inşallah.
Bizler içinde dua etmesini rica edersin inşallah.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
RABBİM HACCINI KABUL EYLER İNŞALLAH DEĞERLİ KARDEŞİM SELAMIMIZI İLET BABACIĞININ BEYTULLAHA SÜRÜLEN ELLERİNDEN ŞİMDİDEN ÖPERİM
RAHMANA EMANET OLUNUZ
RAHMANA EMANET OLUNUZ
- misafirceylan
- Yeni Üye
Re:
ayyy gözdecim Allah kabul etsin inşallah Allah sanada banada bizlerede nasip etssin inşallah oraları ben dua sipearişimiz şeref amcaya bizzat yapıcam tatlım
Re:
ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAĞOLUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BİZLEREDE ORAYA GİTMEYİ NASİP ETSİN SELAMLARINIZ BAŞIM ÜSTÜNE.MİSAFİRCEYLAN DUA SİPARİŞİ İÇİN UĞRASAN İYİ OLUR BU VASITAYLA GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ RAHMANA EMANETSİNİZ...
- misafirceylan
- Yeni Üye
- HARUN_2403
- Tecrübeli Üye
Re:
HAYIRLISIYLA GİDER GELİR İNŞALLAH TÜM HACILARIMIZDA.