zorunlu mola....

Önemli Haberleri Tartıştığımız Alanımız

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
beria
Özel Üye
Özel Üye

zorunlu mola....

Mesaj gönderen beria »

DOSTLAR...
nedendir bilmem paylaşmak istedim...
ufak bir sağlık sorunum var, cerrahi müdahele gerekli...dolayısıyla yarın itibariyle hastanedeyim...sizlerle daha yeni tanıştık, ama insanları kırabilmek için fazla zamana ihtiyaç yok...hatalarımdan dolayı önce Rabbime, sonra da sizlerin hoşgörüsüne sığınıyorum...sizlerden çok istifade ettim...haklarınızın helalini talep ediyorum...
ee.. ne demişler...
gidipde gelememek; gelip de bulamamak varmış....en kısa zamanda yeniden buluşabilmek dileğiyle... Rabbime emanet olunuz...
esselamü aleyküm...
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re: zorunlu mola....

Mesaj gönderen TuAnA »

KARDEŞİM PAYLAŞIMLARIN ÇOK GÜZELDİ YORUMLARINDA ÖYLE YÜCE RABBİM ŞAFİ İSMİYLE SANA ŞİFA VERİR İNŞALLAH.ÇABUCAK GİT İYİLEŞ VE ÇABUCAK GEL.Bİ HAK VARSA DA HELAL OLSUN SENDE HELAL ET RABBİME EMANETSİN...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu

Mesaj gönderen gulyaprak »

Rabbim şifalıklar versin hemde sonsuz..yüreğim cızz dedi ya neden öyle acıklı yazarsın ki.Yorumlarından cok istifade ediyorum .Muthiş yorumların vardı.En kısa zamanda bekliyoruz inşallah aramıza.Duamdasın canım benim görüşürz inşallah
Testiyi doldurmak için çeşmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
Zulal
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen Zulal »

noldu dostum sana ya iyiye birşey olmazdı!!!.ablamında dediği gibi benimde içim cızzz dedi.Allah acil şifalar versin,selametle gel inşallah.
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen SIRR »

:( Rabbim acil şifalar versin beria.Bir hakkım varsa helal olsun tarafımdan.Dualarımızda olucaksın inş.
Ve aleykumesselam..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.İNŞ.ÇABUK İYLEŞİR GERİ DÖNERSİN ARAMIZA.BAK BEKLİYORUZ HEEE.DUALARIMIZ SENİNLE.SELAMETLE.
Kullanıcı avatarı
gulencicek
Yeni Üye
Yeni Üye

:(

Mesaj gönderen gulencicek »

A.S RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN. HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM. BEN GELİYORUM SİZ GİDİYOSUNUZ. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA İYİLEŞİR HEMEN GERİ DÖNERSİNİZ. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. S.A :cry:

“Güncel Haberler” sayfasına dön