'' RABBENÂ ''EY BİZİM RABBİMİZ
'' İĞFİRLÎ ''BANA MAĞFİRET (AF) ET (DAHA)
'' VELİVÂLİDEYYE ''ANA BABAMI MAĞFİRET ET (DAHA)
'' VE LİL MÜ'MİNİYNE ''MÜMİNLERİ SANA İNANANLARI MAĞFİRET ET (NEREDE)
'' YEVME YEGÛMÜLHİSÂB '' HESAP GÜNÜ KURULDUĞUNDA(KIYAMET GÜNÜNDE)
ÂMÎN..
MÜHİM HATIRLATMA:DUÂ VEYA ÂYETİ KERÎMELERİ EZBERLEYEN ARKADAŞLARIN ARABÎ HARFLERE BAKARAK EZBERLEMESİ DAHA DOĞRU VE FAYDALI OLUR. MESELÂ TÜRKÇEDEKİ ''S'' HARFİNİN KARŞILIĞI ARABÎ HARFLERDE ''SE(PELTEK)'' ''SÎN'' VE ''SÂD'' DIR.
RABBENAĞFİRLÎ DUÂSI
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
RABBENAĞFİRLÎ DUÂSI
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re: RABBENAĞFİRLÎ DUÂSI
bişey sorabilir miyim rabbena duası kimi kitaplarda sizin yazdığınızla beraber yazılmış kimi kitaplarda ise diğeri yazılı şimdi ben ezberlerken rabbena duasını ezberledim sonra bi itapta bu eki de görünce yalnış mı ezberledim diye şüphedeyim.ikisi bir mi okunuyo diğerini okusam bu yazdığınızı kumasam bişey olur mu?şimdiden teşekkürler
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Re:
rabbena atina ve rabbenağfirli kuran da yer alan dualar oldugu icin yani allah-u tealanin kelami oldugu icin son derece etkili ve de son derece hoş dualar gercekten kuran da ki dua ayetleri ni insan okuyunca gonlunde bir huzur buluyor ve cogu zaman da sıkıntısı gidiyor inşallah biz de allahin dualarini kabul eyledigi salih kullarindan oluruz...