değerli okuyucularımız bize ulaşan haberlere göre
Türkiyenin seçim ili sandık ilçesinde
22 / 07 / 2007 günü meydana gelen kazadabir birini sollamaya çalışan iki otobüs yol bitince şarampole uçmuş
otobüslerden 06 DP 8888 kullanılamaz hale gelirken
diğer otobus 06 CHP 888 hasarlıda olsa tekrar yola çıkmış lakin arkadan gelen 06 AKP 367 her ikisinden önce servisi tamamlayıp yolların ve yılların fatihi olacağını göstermiş
bu arada olay öncesinde uyarılan şöförler derslerini almış kullanılamaz haldeki otobüsün şöförü profösyönel şöförlük hayatını bırakırken
diger kaza zede şöför yolcular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuş
06 AKP 367 plakalı otobüsün şöförü servise çıkarken otobüsün camından uzattığımız mikrofonlara
DURMAK YOK YOLA DEVAM derken farımda açık yolumda diye bilgi verdi BİZDE KENDİSİNE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUZ
dileğimiz böyle kazaların bir daha yaşanmaması milletin hassasiyetlerine uyalım uymayanları uyaralık iyi günler dileriz.
hakan didinir islamiyaşam haber seçim / sandık.
sandık ilçesinde kaza HAKAN DİDİNİR OLAY YERİNDEN BİLDİRİYOR
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
Re: sandık ilçesinde kaza HAKAN DİDİNİR OLAY YERİNDEN BİLDİR
İlahi hakan kardeş gercekten meslek olarak niye gazeteci olmadın.süper ya güldürdün beni sabah sabh Rabbimde herdaim seni güldürsün her iki cihandada..
hakan abi allah razı olsun senden gülmeye ihtiyacım varken tamda senin bu haberi okudum sağolasın
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
- hakandidinir
- Özel Üye
değerli kardeşlerim biraz olsun tebessüm serpebildimse yüzünüze ne mutlu bana rabbim her iki cihanda yüzünüzü nuruyla güldürsün.
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
ne mutlu bana kardeşim sizleri tebessüm ettirebildiğime sevindim
rabbime emanet olunuz
rabbime emanet olunuz