Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Nerelerdesiniz arkadaşlar ?
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
burdayım ertugrul emmi
-
- İletişim:
Hoş geldin Lazhuseyin , nerelerdesin yoksun bayadır.lazhuseyin yazdı:burdayım ertugrul emmi
Ben geldim..Herkese hayırlı bayramlar
Benden sonra benim gibi arada kaybolan biri gelsin
Benden sonra benim gibi arada kaybolan biri gelsin
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ertugrul yazdı:üçharfbeşnokta kalmadı çetin,okuyorsa duyuyorsa gelsin hocamız ama çok zamandır görmüyoruz:D
uzun aradan sonra ben geldiimgulferi yazdı: neyse üçharfbeşnokta hocamız gelsin inşALLAH çok çağıralımda sesimizi duyar belki..
Ancak duydum yavs teşekkür ederiz efendim.
Ses çok uzaktan geldiği için bilemedim nereden geldiğini
neyse şaka bi yana netimizi de tamamladık inşaallah buralardayız davetlere icabet etmek dileğiyle herkese güzel güzel formlar dileriz.
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
-
- İletişim:
Re: Re:
ucharfbesnokta yazdı:Ertugrul yazdı:üçharfbeşnokta kalmadı çetin,okuyorsa duyuyorsa gelsin hocamız ama çok zamandır görmüyoruz:Duzun aradan sonra ben geldiimgulferi yazdı: neyse üçharfbeşnokta hocamız gelsin inşALLAH çok çağıralımda sesimizi duyar belki..
Ancak duydum yavs teşekkür ederiz efendim.
Ses çok uzaktan geldiği için bilemedim nereden geldiğini
neyse şaka bi yana netimizi de tamamladık inşaallah buralardayız davetlere icabet etmek dileğiyle herkese güzel güzel formlar dileriz.
Hoşgeldin abi, çok sevindim seni gördüğüme
Gerçektende bu sitenin aşıkları nereye kaybolmuş böyle kimseleri göremiyorum..
konunun başına baktımda kimler gelmiş geçmiş hepsini tekrar aramızda görmek bizleri mutlu edecek..
Tekrar davet ediyoruz herkesi, hayırlı paylaşımlar bekliyoruz..Dua ile...
konunun başına baktımda kimler gelmiş geçmiş hepsini tekrar aramızda görmek bizleri mutlu edecek..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
-
- İletişim:
Değerli ablacım sizleride burada uzun süre sonra görmek güzel ve sevindirici. Rabbim inşallah hayırlı ise diğer arkadaşlarımızında daha aktif olmasını nasip eder.gulferi yazdı:Gerçektende bu sitenin aşıkları nereye kaybolmuş böyle kimseleri göremiyorum..
Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Yazılarımla aranızda değilim ama her daim kallbimde ve duamdasınız...
Dualarda buluşalım inşaAllah...
Selametle
Yazılarımla aranızda değilim ama her daim kallbimde ve duamdasınız...
Dualarda buluşalım inşaAllah...
Selametle
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
s.a
nasılsınız islamınyaşamın güzel ailesi sevenleri sevilenleri gençleri yaşlıları tüm kardeşleri nasisunuz eyisunuz bakıyorum ne ses kaldi ne seda hiç bir şey yok ...
hani nerde ( gülferi nerede erturul nerede med_cezir nerede inci elmas nerede melek nerede üç beşnokta.. nerdere konya ankaara diyarbakır istanbul trabzon nerde dogu nerde karadeniz hani nerdesiniz iç anadolu nerdesiniz anadolunun güzel insanları ... bir gittik ara verdik geldik özledim sizleri ve geri döndüm ... hadi canlar destege devam ..
hani nerde ( gülferi nerede erturul nerede med_cezir nerede inci elmas nerede melek nerede üç beşnokta.. nerdere konya ankaara diyarbakır istanbul trabzon nerde dogu nerde karadeniz hani nerdesiniz iç anadolu nerdesiniz anadolunun güzel insanları ... bir gittik ara verdik geldik özledim sizleri ve geri döndüm ... hadi canlar destege devam ..
-
- İletişim:
Re: s.a
Hoşgeldin hüseyin kardeşim. Ben her zaman buradayım Allah ın izni ile beş senedir. Diğer yönetici arkadaşlarımızda sizin gibi işleri dolayısı ile çok aktif olamadılar sanırım. Fakat gördüğüm kadarıyla herkes nerede şu nerede bu arkadaş diyor, damlaya damlaya göl olur misali, senin gibi diğer arkadaşlarda girmiyor, giremiyor, fırsat bulamıyor. Sonra eski günlerimizi arar oluyoruz ...lazhuseyin yazdı:nasılsınız islamınyaşamın güzel ailesi sevenleri sevilenleri gençleri yaşlıları tüm kardeşleri nasisunuz eyisunuz bakıyorum ne ses kaldi ne seda hiç bir şey yok ...
Hayırlısı ise inşallah eskisi gibi siz ve yeni üyelerimizde aktif olur. Eğer aktif olmamanızın bir sebebi varsa bizden kaynaklı, lütfen söyleyin düzeltelim inşallah.
Saygılar
-
- İletişim:
Naim abi, foruma bakarak sanki sitemize çok az kişi giriyor gibi gözükebilir fakat aslında pek böyle değil. Sebebi ise ; sitemize üye olmak zorunlu değil, üye olmadan foruma ileti hariç her türlü şeyden faydalanabilirsiniz. Buna rağmen sitemizde 6 bin e yakın üyemiz var. ve her gün ortalama 3 bin farklı insan sitemizi ziyaret ediyor. Kimisi sizin gibi türkçe Kuran-ı Kerim sayfamıza, kimisi başka bir bölüme uğruyor ve ziyaret edip çıkıyorlar.naimkaraoğlu yazdı:Eski ,yeni herkese merhaba..Ben yeni üyeyim..Çok güzel bir site gerçekten...En çok ''türkçe meal dinle'' bölümünü açıyorum..Bu memlekette bu kadar güzel bir sitenin çok yoğun olması gerekirdi diye düşünüyorum...Kimse kendini fakr görmüyor anlaşılan...Ama Ademoğlu Rabbine karşı her zaman fakr dır..Borcumuz boyumuzu aşar..hep ona muhtacız..Kendimizi yeterli görmemeliyiz..Mal ile, beden ile, dil ile topyekün ibadete devam etmeliyiz...saygılarımla..
Bizim burada ki amacımız, bir kişiye de olsa güzel şeylerde vesile olabilmek. Bu bir kişilerin sayısı arttıkça tabi ki mutluluğumuz da kat ve kat artar inşallah. Amacımız hizmet , hedefimiz Allah c.c. rızası'dır. İnşallah hep birlikte çalışarak bu amaca ulaşır, ahirette faydalarını görürüz bu hizmet etme gayretimizin.
uzun bir aradan sonra ben geldim
benden sonra yine eskilerden biri gelsin
benden sonra yine eskilerden biri gelsin