cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

Aklınıza Takılan Soruları Yazabileceğiniz Alanımız.

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
mc194
Yeni Üye
Yeni Üye

cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

Mesaj gönderen mc194 »

Selamın Aleyküm arkadaşlar

Bir konu nedeniyle buraya üye oldum ve belirteceğim konu hakında yardımlarınızı bekliyorum.

10 yaşında bir kuzenim var. Geceleri rüyalar görüyor . Gördüğü rüyaların çoğu kabus niteliğinde. birkaç yıldır görüyormuş. Şu an evlerinde misafir olarak bulunuyorum ve ben de şahit oldum. Rüyasında trene biniyor.Tren ilerlerken raylar kırılıyor ve aşağı düşüyor. İşte böyle çeşit çeşit rüyalar görüyormuş. Hani tamam bir iki kez görürsün. Ama bu çocuk birkaç yıldır kabuslar görüp geceleri uyanıyor ve "anne anne" feryat koparıyor. Bunun "3 HARFLİLER"le(ismini söylemek istemiyorum) alakası olabilirmi. Çünkü diğer bir kuzenim de bu şekilde olaylar yaşamış ve imam a danıştıklarında uyku ile uyanıklık arasında birisi ona tokat atıyor ve attığı tokatlardan birisi o 3 HARFLİ canlılardan birisine denk geliyor.. Çok takıldı kafama , lütfen bilginiz varsa paylaşın. Ayrıca cevşen taksak -eğer ilgisi varsa- faydası olur mu?
filozof
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

Mesaj gönderen filozof »

Herşeyi onlara bağlamayın lütfen. 10 yaşındaki bir çocuğunun en az peygamberler kadar koruması vardır. Cevşen yerine o güzel 99 ismi bir kağıda yazın iliştirin yakasına. Gece öyle uyusun. Eğer sorun çözülmüşse bilinçaltına inmek gerekir. Korku filmi izlemiştir. Bir cinayete tanık olmuştur. Onlar insanların en duygusalı. Yetişkinlerden farkı sadece bu. Daha temiz ve duygusal. Esma-ü Hüsna'yı iliştir yakasına o şekilde uyusun
BURSALIHOCA
Özel Üye
Özel Üye

Re: cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

Mesaj gönderen BURSALIHOCA »

ALLAHUMME İNNİ EUZUBİKE MİNEL HUBSİ VEL HABEİS

ALLAHIM BÜTÜN PİSLİKLERDEN VE PİS ŞEYLERDEN SANA SIĞINIRIM

BU DUAYI BİR KAĞIDA YAZ ÜZERİNDE TAŞISIN VE OKUSUN

ANLATTIĞIN HAL ÜZERİNDE GÖRÜRSEN SEN BU DUAYI OKU ONA

ALLAHIN İZNİYLE ŞİFA BULURSUN

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
DENDİMİ BİR YERİN ADINA TÜRK BELDESİ GÖZÜM ALBAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ