evde köpek beslemek

Aklınıza Takılan Soruları Yazabileceğiniz Alanımız.

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
tarkan
Yeni Üye
Yeni Üye

evde köpek beslemek

Mesaj gönderen tarkan »

S.A. Değerli kardeşlerim benim bir sıkıntım var ve sizlerle paylaşmak istiyor ve çare istiyorum.ben eşimle tanıştığımda köpek besliyordu.bende bişe diyemedim o zaman.daha sonra bırakır dedim ama öyle olmadı.biz evlendik ve Allah nasip ederse bebek bekliyoruz.ama eşim inatla yanaşmıyor köpeği vermeye.ne yapar bensiz bakmazlar ölür diyor.bu konuyla ilgili ne kadar hadis varsa hepsini gösterdim,melekler girmez eve dedim ve lakin 1 senedir işlerimiz iyi gitmiyor zaten.ben hep köpeğe bağlıyorum bunları.eşim ne yaparsam yapayım kabul etmiyor.cevap verirseniz Allah razı olsun derim.hakkınızı helal edin.s.a
Kullanıcı avatarı
tarkan
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: evde köpek beslemek

Mesaj gönderen tarkan »

cevaplarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen sera »

ALEYKUMSELAM BUTUN HADISLRI SOYLEMISSINIZ ESİNİZE EVE MELEK GIRMEZ DEMİŞSİNİZ AMA İKNA OLMAMIS BASKA YAPCAK BISEY YOK SANIRIM ASLINDA SAGLIK ACISINDAN DA EVDE KOPEK BESLEMEK UYGUN DEGIL BEBEGINIZDE OLCAKMIS SAGLIKLARLA GELSIN INSALLAH BİR HYVAN BARINAGINA VERSENIZ FEVALDE GUZEL BAKARLAR EŞİNİZİN DUSUNMESİLAZIM SİZ ELİNİZDEN GELENİ YAPMISSINIZ BEN DISARDA FALAN KORKARIM KOPEKTEN EVDE HIC DUSUNEMIYORUM KUCUK SINEK BILE GORMEYE KORKUYORUM NERDEYS :) HAYVANSEVER OLMASI COK GUZEL FAKAT EVE TASIMASI HIC HOS OLMAMIS ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NEDIYELIM
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

http://www.islamiyasam.com/modules.php? ... sc&start=0

Bu adreste müthiş yazılar ve hararetli konu ile ilgili beyanlar var. Faydalı olur inşallah. Fakat bir doktor yardımcı olabilir. :) Bebeğiniz olduktan sonra Annelik duygusunun baskınlığıya kendiliğinden uzaklaştırır inşallah. Siz dua etmeye devam edin ve eğer söyleyeceklerinizi söylemişseniz ne bu konuda yorum yapın artık nede inatlaşın. Rabbim bilmediklemizi bilen, öyleyse ... Allah yardımcınız olsun :)
melike_21
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen melike_21 »

s.a ben evde köpek beslemek istiyom ama babamlar günah oldugu icin istemiyorr . ama süs köpeginin bi zaararı olmayacagını düsünüyorm mert _21 e katılıyorm birazz. köpekleri okadar cok seviyorum kii :( :( :( :(
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Med_Cezir »

melike_21 yazdı:s.a ben evde köpek beslemek istiyom ama babamlar günah oldugu icin istemiyorr . ama süs köpeginin bi zaararı olmayacagını düsünüyorm mert _21 e katılıyorm birazz. köpekleri okadar cok seviyorum kii :( :( :( :(
Aleykum selam

Konu hakkında diğer sayfamızda da konu hakkında bilgi ve video mevcuttur. Oradan sorularınızın cevabını bulacaksınız.

topic974.html
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
fatoş
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen fatoş »

as kardesım esın cok duygusal bı donemde o yuzden boyle dusunuyor cocugunuz olduktan sonra cocugunuz icin kendısı vaz gececek tır bı anne olarak :lol:
filozof
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen filozof »

tarkan abicim köpek dediğimiz şehy bir canlıdır. Köpeği beslemek karnını doyurmak ona bir yuva vermek sevapların en güzelidir. Ama eğer bir apartmanda yaşıyorsan köpek için açık cezaevinden farkı yoktur. Çünkü senin benliğin doğrultusunda dışarı çıkacak gezecek kurallarına uyacak. Bahçeli evin varsa 1 dakika bile düşünme ama apartmanda kalıyorsan ne köpeğe işkence çektir ne kendine.

“Soru-Cevap” sayfasına dön