Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

İnci hem yoklama yap hem ortadan kaybol! Olacak iş mi bu? Neyse peki ozaman Gülyüzlüm, Telif, Reyyan571, Ertuğrul, General, Sueda, Tevazu, .. Hepiniz gelirseniz çook sevinirim. Sırası yok bu işin bekleniyorsunuz.. İlk gelene DUA ÖDÜLÜ var benden :wink:
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Sabah bereketi demekki böyle bir şey oluyor :D Allah razı olsun abu_hayat hayır duân için,sıra devam etsin benden sonrada.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Ertuğrul abi benim bir dua listem var. İnşallah şimdi seninde adını ekliyorum :wink: bil ki benden yana duamdasın artık :) Hadi hayırlısı..
Kullanıcı avatarı
gulyuzlum
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen gulyuzlum »

Esselemü aleyküm ve rahmetullahi ve beraketühü. abu_hayat teşekkür ediyorum. Yoğun geçen kıştan sonra, günlerin uzaması ile biraz kendime vakit ayırabilirsem İNŞAALLLAH görüşürüz. Kızımın düğünü, umre programı, ama kermesimiz başlamadı daha o var İNŞAALLAH dualarınızı bekleriz. Kim gelsin nasib kiminse o...
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan  Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli.  Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan  Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Nasip benim benim :) Allah yardımcın olsun. Allah güç kuvvet versin. BAHANE insan için bulunması en kolay şey :) Buraya vakit ayırmak bukadar zor olmamalı 8) Lütfen.. Benden sonra gelme ihtimali düşük olan Alperen abi 0gelsin yada gelme ihtimali yüksek olan ERtuğrul abi gelsin :))
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mahcup etmeyim seni abu_hayat :wink: Benden sonrada sayın adminimiz gelsin,yoklamada varmı yokmu görelim bakalım :)
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

ablacım baktığımda kimse yoktu sitede, ben de dışarlarda arayım demiştim :P güya baskın yapıcaktım... :) neyse şimdi ben geleyim...

hıııı bu arada dua listene bende girmek istiyoruuummm...
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

bu defa da sen çıkmışsın abla :roll: pekiii ölese meşgul etmeyim ben burayı da başkasına bırakayım sıramı, adminimize de mi yoklama alsak??? Hadi buyursun o zaman Med_Cezir kardeşimiz gelsin
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

8) Olmaazz seni görünce mutlu oldum ben geldim. Med-Cezir benden sonra gelsin :)) Bi geldin hemen havan belli olmuş. Maşallah .. Memnun oldum ;)
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

:oops: teşekkür ederiiiimm
Kullanıcı avatarı
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen Berzah »

O dua listesine nasıl dahil olabilirim abu hayat,ayrıca beni saymamışsın aşkolsun :cry:
Ben geldim ve yine ders kitaplarıma dönmek üzere kayboluyorum..
Benden sonra beni dua listesine kattığını söylemek isteyen abu hayat gelsin :P
En güzele emanetsiniz islami yaşam ailesi....
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Hoşgeldin sevgili Berzah ve gülegüle...

Duasız olmaz biliyorsun, arada sırada aramıza gel dua edelim olur mu??? ;)

Sen de Allah'a emanet ol, üstün başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Bende o üstün başarıdan diliyorum :) güzelmiş..

Bir zamanlar Tuana gülyaprak abla vardı .. şimdilerde GÖREMİYORUM :( Onlar gelsin onlarıda ekliycem..

Bugün Berzah Ve İnci diye ekledim.. Nasılsa dua gelir sahibini bulur değil mi?? =)) Bi yanlışlık olmasın..

Sizinde inşallah bir dua listeniz vardır ve beni eklemişsinizdir diye dua ediyorum.
İlk insan Adem a.s ile başlayıp Efendiler efendisi, nurun ala nur olan Peygamberimiz aleyhissalatu vesselamı kapsayıp ordan evliyalara dokunan akrabalardan başlanıp kadim dostları içine alan ve hayatınızda gördüğünüz, dua isteyenleri eklediğiniz ve ömrünüzü gece namazlarıyla bereketlendirdiğiniz teheccüd vakitlerinde o listeyi kucağınıza alıp dua ettiğiniz o listeden bahsediyorum :wink: Kolay gelsin. :)
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Benden sonraaaa Sera Mektup Lazhüseyin, .. Gelmeyen arkadaşlardan gelsinler LÜTFEN! Hani sitemiz şereflensin şa-n-(h)lansın, Hep adımı görmek biraz sıkıcı..

Eskiden yorum sınırı gelmişti o kadar kalabalıktı ki Daha yayınlanan konuyu okumadan başka konular eklenir yorumuma cvp gelmeden mesaj değişirdi... HEY GİDİ DÜNLER HEEY! denecek gibi mi oluyoruz nedir durum??
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

arkadaşlarımız sessiz çoğunluğu temsil ediyorlar abu_hayat,sizi-bizi emanetçi bıraktılar siteye dönüp gelecekler yakında :wink:
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Tamam haklısın.. Kabul! Peki ne yapalım sabredicez.. DUA edicez :) Ama merak etmiyorum. Bak biz bize bile hareket bereket katıyoruz inşallah.. :wink:
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

evet evet aynen katılıyorum :roll:

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön