Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
İnci hem yoklama yap hem ortadan kaybol! Olacak iş mi bu? Neyse peki ozaman Gülyüzlüm, Telif, Reyyan571, Ertuğrul, General, Sueda, Tevazu, .. Hepiniz gelirseniz çook sevinirim. Sırası yok bu işin bekleniyorsunuz.. İlk gelene DUA ÖDÜLÜ var benden
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
Esselemü aleyküm ve rahmetullahi ve beraketühü. abu_hayat teşekkür ediyorum. Yoğun geçen kıştan sonra, günlerin uzaması ile biraz kendime vakit ayırabilirsem İNŞAALLLAH görüşürüz. Kızımın düğünü, umre programı, ama kermesimiz başlamadı daha o var İNŞAALLAH dualarınızı bekleriz. Kim gelsin nasib kiminse o...
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
Nasip benim benim Allah yardımcın olsun. Allah güç kuvvet versin. BAHANE insan için bulunması en kolay şey Buraya vakit ayırmak bukadar zor olmamalı Lütfen.. Benden sonra gelme ihtimali düşük olan Alperen abi 0gelsin yada gelme ihtimali yüksek olan ERtuğrul abi gelsin )
Re:
ablacım baktığımda kimse yoktu sitede, ben de dışarlarda arayım demiştim güya baskın yapıcaktım... neyse şimdi ben geleyim...
hıııı bu arada dua listene bende girmek istiyoruuummm...
hıııı bu arada dua listene bende girmek istiyoruuummm...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
bu defa da sen çıkmışsın abla pekiii ölese meşgul etmeyim ben burayı da başkasına bırakayım sıramı, adminimize de mi yoklama alsak??? Hadi buyursun o zaman Med_Cezir kardeşimiz gelsin
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
O dua listesine nasıl dahil olabilirim abu hayat,ayrıca beni saymamışsın aşkolsun
Ben geldim ve yine ders kitaplarıma dönmek üzere kayboluyorum..
Benden sonra beni dua listesine kattığını söylemek isteyen abu hayat gelsin
En güzele emanetsiniz islami yaşam ailesi....
Ben geldim ve yine ders kitaplarıma dönmek üzere kayboluyorum..
Benden sonra beni dua listesine kattığını söylemek isteyen abu hayat gelsin
En güzele emanetsiniz islami yaşam ailesi....
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Bende o üstün başarıdan diliyorum güzelmiş..
Bir zamanlar Tuana gülyaprak abla vardı .. şimdilerde GÖREMİYORUM Onlar gelsin onlarıda ekliycem..
Bugün Berzah Ve İnci diye ekledim.. Nasılsa dua gelir sahibini bulur değil mi?? =)) Bi yanlışlık olmasın..
Sizinde inşallah bir dua listeniz vardır ve beni eklemişsinizdir diye dua ediyorum.
İlk insan Adem a.s ile başlayıp Efendiler efendisi, nurun ala nur olan Peygamberimiz aleyhissalatu vesselamı kapsayıp ordan evliyalara dokunan akrabalardan başlanıp kadim dostları içine alan ve hayatınızda gördüğünüz, dua isteyenleri eklediğiniz ve ömrünüzü gece namazlarıyla bereketlendirdiğiniz teheccüd vakitlerinde o listeyi kucağınıza alıp dua ettiğiniz o listeden bahsediyorum Kolay gelsin.
Bir zamanlar Tuana gülyaprak abla vardı .. şimdilerde GÖREMİYORUM Onlar gelsin onlarıda ekliycem..
Bugün Berzah Ve İnci diye ekledim.. Nasılsa dua gelir sahibini bulur değil mi?? =)) Bi yanlışlık olmasın..
Sizinde inşallah bir dua listeniz vardır ve beni eklemişsinizdir diye dua ediyorum.
İlk insan Adem a.s ile başlayıp Efendiler efendisi, nurun ala nur olan Peygamberimiz aleyhissalatu vesselamı kapsayıp ordan evliyalara dokunan akrabalardan başlanıp kadim dostları içine alan ve hayatınızda gördüğünüz, dua isteyenleri eklediğiniz ve ömrünüzü gece namazlarıyla bereketlendirdiğiniz teheccüd vakitlerinde o listeyi kucağınıza alıp dua ettiğiniz o listeden bahsediyorum Kolay gelsin.
Benden sonraaaa Sera Mektup Lazhüseyin, .. Gelmeyen arkadaşlardan gelsinler LÜTFEN! Hani sitemiz şereflensin şa-n-(h)lansın, Hep adımı görmek biraz sıkıcı..
Eskiden yorum sınırı gelmişti o kadar kalabalıktı ki Daha yayınlanan konuyu okumadan başka konular eklenir yorumuma cvp gelmeden mesaj değişirdi... HEY GİDİ DÜNLER HEEY! denecek gibi mi oluyoruz nedir durum??
Eskiden yorum sınırı gelmişti o kadar kalabalıktı ki Daha yayınlanan konuyu okumadan başka konular eklenir yorumuma cvp gelmeden mesaj değişirdi... HEY GİDİ DÜNLER HEEY! denecek gibi mi oluyoruz nedir durum??