Ömer Esad' dan hayata MERHABA!!!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Ömer Esad' dan hayata MERHABA!!!
Selamun Aleyküm değerli kardeşlerim...
Site yöneticimiz Med_Cezir kardeşimizin Ömer Esad isimli bir oğlu dünyaya geldi...
Allah sağlıklı, Allah yolunda sarfedeceği uzun, hayırlı ömür nasib eylesin inşaAllah. En güzel dualar ve Allah'ın selamı her daim sevgili Ömer Esad'ın üzerine olsun...
Bilvesile sizleri de tebrik ederim Med_Cezir kardeşim. Allah hayırlı nesiller yetiştirmenizi nasib etsin.
Selam ve dua ile...
Site yöneticimiz Med_Cezir kardeşimizin Ömer Esad isimli bir oğlu dünyaya geldi...
Allah sağlıklı, Allah yolunda sarfedeceği uzun, hayırlı ömür nasib eylesin inşaAllah. En güzel dualar ve Allah'ın selamı her daim sevgili Ömer Esad'ın üzerine olsun...
Bilvesile sizleri de tebrik ederim Med_Cezir kardeşim. Allah hayırlı nesiller yetiştirmenizi nasib etsin.
Selam ve dua ile...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- barissaygili
- Tecrübeli Üye
Re:
Ve Aleykum Selam.
Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Allah'ım, sen bizi senin rızandan ayırma. (amin)
Allah'ım, sen bizi affeyle. (amin)
Allah'ım, işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir. (amin)
Allah'ım, sen bizi affeyle. (amin)
Allah'ım, işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir. (amin)
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Amin.Allah razı olsun arkadaşlar. Çok teşekkür ederim
Saygılarımla
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Bütün dualara bende amin diyorum. Rabbim hayırlı insanlarla birlikte hayırda koşanlardan eylesin. Annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat eylesin inşallah. Hep huzur çağrıştırsın onun bulunduğu ortamlar, İsmini aldığı kişilerin yolundan gitsin inşallah.. Çook çook sevindim ) Tebrikler güzel insan..
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
-
- İletişim:
Re:
Seni bu mesaja cevap yazarken görmek çok sevindirici.
Allah razı olsun güzel duaların için. Darısı başına inşallah.
Bir çocuk yetiştiricisi olarak ben ve değerli üyelerimizin de senin bilgilerine ihtiyacımız var. İlgili kategoriden bizlere değerli bilgilerini aktarırsan çok sevinirim.
Saygılarımla ... ...
-
- İletişim:
Estagfirullah. Pek yazı yazarken göremiyoruz seni o sebeple bu mesajda görmek sevindiriciİsteyen herkese inşallah.. Ben mesaj yazma özürlü müyüm?
İnşallah Merak etme aklımda bu paylaşım işi. Ayrıca çok merak ediyorum )
Yönetici bölümüne resim ekleyebilirim. destek@islamiyasam.com ile irtibat kur istersen.Detayları yazarım.
Gülferi abla Allah razı olsun . Çok teşekkür ederim. Mukaddes ablama ve Yazgül ede söylemeyi ihmal etmeyin. Görüşemiyoruz malum.
Hayırlı olsun . Bütün dualara ben de amin diyorum. RABBİM (c.c.) sağlıklı, Allah yolunda sarfedeceği uzun, hayırlı ömür nasib eylesin. Dinine, kitabına hizmet eden hayırlı evlat eylesin. İNŞAALLAH.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..