TANIŞMA
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
TANIŞMA
selamın aleyküm arkadaşlar ben yeni üyeyim. bursadan katılıyorum . siteyi beğendim.Emeği geçenlerden Allah razı olsun. yalnız bi şey dikkatimi çekti. O kadar formlara yazı yazılmış fakat hiç kaynak gösterilmemiş. Bence kaynaklara dayanılarak bu konular hakkında bilgi verilse daha güzel olur.kopyala yapıştırla olmuyo bu işler çünkü çok önemli.belki bu sitede yayınladıklarımızı kendimiz dahi okumuyruz.yalnışanlamayın sizi suçlamıyorum.benimki sadece bir fikir. ALLAH EMEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN .SELAMETLE
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: TANIŞMA
Aleyküm selam,
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.
Kaynak konusunda güzel bir eleştiriniz olmuş. Kaynak gösterme durumu forum kurallarımızda bulunmakta. Özellikle fıkhi konularda bu duruma çok dikkat ediyoruz.
Bu konuya önem veren birisi olarak, sizinde kaynaklı paylaşımlarınızı bekliyoruz inşallah.
Saygılarımla
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.
Kaynak konusunda güzel bir eleştiriniz olmuş. Kaynak gösterme durumu forum kurallarımızda bulunmakta. Özellikle fıkhi konularda bu duruma çok dikkat ediyoruz.
Bu konuya önem veren birisi olarak, sizinde kaynaklı paylaşımlarınızı bekliyoruz inşallah.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
hoş geldiniz
- barissaygili
- Tecrübeli Üye
Aleyküm selam,
Sizi burada gördüğüme, konu ile ilgili hassasiyetinize çok sevindim.
Kaynak konusunda Med_Cezir'in de söylediği gibi özellikle fıkhi konularda önem gösterilmeli. Zira fıkhi konularda verilen bilgiler çok önemli olmakla beraber yanlış olması durumunda da vebali büyüktür.
Fıkhi anlamda yeterli birisi olmadığımdan bazı konulara yorum bile yapmaktan çekiniyorum.
Site de paylaşım yapan kardeşlerimizde kaynak konusunda bence hassas davranmalıdırlar.
Sizi burada gördüğüme, konu ile ilgili hassasiyetinize çok sevindim.
Kaynak konusunda Med_Cezir'in de söylediği gibi özellikle fıkhi konularda önem gösterilmeli. Zira fıkhi konularda verilen bilgiler çok önemli olmakla beraber yanlış olması durumunda da vebali büyüktür.
Fıkhi anlamda yeterli birisi olmadığımdan bazı konulara yorum bile yapmaktan çekiniyorum.
Site de paylaşım yapan kardeşlerimizde kaynak konusunda bence hassas davranmalıdırlar.
Allah'ım, sen bizi senin rızandan ayırma. (amin)
Allah'ım, sen bizi affeyle. (amin)
Allah'ım, işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir. (amin)
Allah'ım, sen bizi affeyle. (amin)
Allah'ım, işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir. (amin)
selamünaleyküm kardeşlerim sitemiz hayırlı olsun allah beni ve bizleri affetsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
AMİN HOCA EFENDİ SAGOL İNŞ MAGASELAMEH
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Aleykum Selam , sizde hoş geldiniz aramıza
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Sıtemıze hosgeldın allah razı olsun dıkkat ettıgın cok güzel gercekten en azından dedınız gıbı anlatığımizda kaynağı budur dıyebılırız neyse allah hayır etsın amın h.geceler herkese
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Sıtemıze hosgeldın allah razı olsun dıkkat ettıgın cok güzel gercekten en azından dedınız gıbı anlatığımizda kaynağı budur dıyebılırız neyse allah hayır etsın amın h.geceler herkese
s,a insallah bu site insanlara yardım eder bişeler öğrenmesini sağlar