Hayır yani anlamış olabilirsin ama bu kadar da açık söylenmezki canııım Neyse bu defa ben önce söyleyim bari de yine rezil olmayayım: Haydi buyur sen gel ablacım...Aslında itiraf et oraya Abu_Hayat yazmak istedin fakat o bu kadar kısa aralıkla yazmak Hakan abininde sesi çıkmıyo Berzahta özlendi onları zikredeyim bari dedin ve onları yazdın. Ama bu satırları göründe şunu anladın evet içimden tam da sen geçmiştin )
Çünkü eğer yazdığım gibi olmadıysa da BEN GELDİM.
Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
he hee Abu hayat yoook, ben geldim ondan önce. Bak abla ne zamandır gelemiyordum sitemize, utandırdın beni yorumunla
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok med _cezir abim ne alaksı var ALLAH RAZI OLSUN BEN UNUTURMUYUM HİÇ MUBAREK İNSAN hakkınızı helal edin özür dilerim ben ölmedim daha sizi de nutmadım unutamamda bende sizi gülferi ablamı kafkef kardeşimi umutlu mutlu kardeşimi ve beni canı gönülden seven sevmeyen tüm kardeşlerimi unutmadım unutamamda ALLAH C.C. RAZI OLSUN K.İ.B A.E.OLUN BEN OLMASAMDSA UNUTMAYIN GÖNLÜMLEN SİZLERİ ASLA UNUTMAM İNŞ
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok med _cezir abim ne alaksı var ALLAH RAZI OLSUN BEN UNUTURMUYUM HİÇ MUBAREK İNSAN hakkınızı helal edin özür dilerim ben ölmedim daha sizi de nutmadım unutamamda bende sizi gülferi ablamı kafkef kardeşimi umutlu mutlu kardeşimi ve beni canı gönülden seven sevmeyen tüm kardeşlerimi unutmadım unutamamda ALLAH C.C. RAZI OLSUN K.İ.B A.E.OLUN BEN OLMASAMDSA UNUTMAYIN GÖNLÜMLEN SİZLERİ ASLA UNUTMAM İNŞ
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
HEY GİDİ HEY NE OLDİ BANA DEYDUNUZ BEN GELDİM BAKIN KİMSE YOKKEN BEN GELDİM SİTEYE CANLILIK VERDİM AZCIKTA OLSA HA KUSURA BAKMAYIN FAZLA KONUŞUPTA KIRMIŞSAM VEYA ÜZMÜŞSSEM RAHATSIZ ETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN OLDU İNŞ ALLAH RAZI OLSUN
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hoşgeldin lazhüseyin, sefa getirdin.
Nerelerdeydin kardeşim, askere gittin sonra pek haber alamaz olduk senden, seni sitemizde görmek mutlu , memnun etti bizi çok şükür.
Eskisi gibi aramızda olursun sürekli inşallah.
Saygılarımla
Nerelerdeydin kardeşim, askere gittin sonra pek haber alamaz olduk senden, seni sitemizde görmek mutlu , memnun etti bizi çok şükür.
Eskisi gibi aramızda olursun sürekli inşallah.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
-
- İletişim:
Re:
Hayırdır arkadaşlar, gelen yokmu
- barissaygili
- Tecrübeli Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
inş her daim olamasamda inş olmaya çalışırım med_cezir abim hakkınızı helal edin kusura bakmayın benden sonra isteyen gelsun inş
-
- İletişim:
Re:
Düşünüp çağıran arkadaşlara çok teşekkürler
Benden sonrada ertuğrul abimiz gelir inşallah.
Saygılar
Benden sonrada ertuğrul abimiz gelir inşallah.
Saygılar
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bende geldim inş hakkınız helal edin inş ALLAH hepinizden razı olsun benden sonrada eger sesim duymuşsa dilfuruz kardeşimiz veya med_cezir abimiz gelsun yada günün en güzel insanı gelsin inş hadi bakalım o güzel insan kimmiş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a la haniyasunu nerdesunuz ben geldim gene ben geldim ne gelen var ne giden ne oldii nerdesini mubarek ler ALLAH razı olsun inş hepinizden
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
e ben bek fazla yeni sayılmam ben gelsem kabul edermisiniz ALLAH c.c. razı olsun
-
- İletişim:
Re:
Hoş geldin Hüseyin kardeşim.
Benden sonra sırr gelir inş.
Benden sonra sırr gelir inş.