Sınav ve Ailem İçin Dua İstiyorum

Üyelere Ait Çeşitli Haberlerin Yer Aldığı Forumumuz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
esmerim86
Yeni Üye
Yeni Üye

Sınav ve Ailem İçin Dua İstiyorum

Mesaj gönderen esmerim86 »

Selamün aleyküm arkadaşlar ben yakında olacak kpss gireceğim bu sınavda başarılı olup memur olmak istiyorum lütfen benim içinde dua edin.

Bir de arkadaşlar ailemle aram pek iyi değil evde sürekli huzursuzluk var ailem beni git gide bunaltmaya başladı bu durum beni çok üzüyo ailemle aram düzelsin istiyorum lütfen dualarınıza benide katın şimdiden hepinizden allah razı olsun allaha emanet olun..
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: Sınav ve Ailem İçin Dua İstiyorum

Mesaj gönderen gulferi »

Allah yardımcınız olsun, Rabbim zihin açıklığı versin.İnşALLAH sınavda başarılı olursunuz, ne niyetiniz varsa nail olursunuz kardeşim. Aileyle huzursuzluk iyi değil aslında düzeltmeye çalışın belkide size öyle geliyordur. Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan, çıkmazlardan, çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Selametle kardeşim.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
esmerim86
Yeni Üye
Yeni Üye

aminnnn allah razı olsun sağolunnn
Kullanıcı avatarı
nahnulillah_99
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen nahnulillah_99 »

Allah ım gönlünüzdekini hayırlısı ile versin kardeşim...
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen inci »

Ve Aleyküm Selam kardeşim. Öncelikle sınav konusunda Allah katında en hayırlısı ne ise onun nasib olmasını diliyorum. İnşaAllah niyetiniz halis olur ve Rabbim yardımcınız olur.

Ailevi mevzuda da sorunun kaynağı nedir bilemiyorum ama ailenize karşı sabırlı olmanızı tavsiye edeceğim. Zira birçok âyet ve hadislerde ana-baba hakkından özellikle bahsedilir. Yalnızca dine aykırı olan durumlarda itaatsizlik izni veriliyor ki onda da sınırlar var. Bu yüzden canınızın dar anında, bunalıpta kalblerini kırmamaya özellikle dikkat edin lütfen.Alttan alıp sabretmek sanırım yapmanız gereken en güzel şey olur. Haklı dahi olsanız... Ayrıca İnşirah sûresini sürekli okuyun, ferahlık verdiğini şahsen düşünüyor ve zor anlarımda okuyorum.

Yazım belki itici gelmiş olabilir, ama çoğu zaman bilinen şeylerin dahi başkası tarafından söylenmesine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İllaki duymamız gerek rahatlamak için...

Ey Rabbim! Elimizden tut, dostlarının yüzüne baktığın gibi bize de rahmetinle teveccühte bulun... İç dünyamızı varlığının ziyası ile nurlandır ve bizi Sensizliğin zulmetlerinden, zindanlarından halâs eyle ve eşiğine baş koymuş kapının şu sadık kullarını yalnız bırakma. Sen'den kalblerimize ışık, iradelerimize güç, düşüncelerimize istikamet, niyetlerimizi hulûs istiyoruz. Bizleri iç dünyamızla yeniden inşa ederek ruhlarımıza ahsen-i takvim sırrını duyur. Amin

Selametle
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
esmerim86
Yeni Üye
Yeni Üye

aminnn sağolun arkadaşlar
inci arkadaş duanı alıyorum
Kullanıcı avatarı
kelebek_02
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen kelebek_02 »

allah yardımcın olsun esmerim allah sınavın için zihin açıklığı versin biliyorum ailevi sorunlarının ne kadar acı ve kötü olduğunu allah herkese ve sana yardım etsin allaha emanet ol dualarımda seni ve bütün kardeşlerimi unutmayaçağım makbul olması dileğiyle selametle kal :wink:
Kullanıcı avatarı
esmerim86
Yeni Üye
Yeni Üye

allah razı olsun hepinizden sizlerde dualarımdasınız
Kullanıcı avatarı
azra02
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen azra02 »

allah yardımcınız olsun esmer allah zihin açıklığı versin umarım kazanırsn dualarımız seninle olsun :wink:
Kullanıcı avatarı
azra02
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen azra02 »

esmerim sana bi tavsiyede bulunayım sınava girmeden önce
at ağzına bir şeker sıkıntısız bi şekilde inşallah geçersin....;)
Kullanıcı avatarı
esmerim86
Yeni Üye
Yeni Üye

sağolun arkadaşlar :lol:

“Üyelerden Duyurular” sayfasına dön