ALLAH'ım,gül gibi görünüp diken gibi batanlardan ve dost gibi görünüp Yılan gibi sokanlardan koru bizleri...
Tövbe kapısı açık dediysek,yeni günhlara koşman mı gerek?İster ßilerek, ister ßilmeyerek,ßirde kul hakkı var unutmaman gerek..
.
bir yaprak misali kurumuşum ben benim gibi yanan var mıdır bilmem.hali belli olmasın diye sahte gülen bir garip talebeyim ben..
ey insan!!edep nedir diye arar sorarsan eğer,bil ki edep her edepsizin edepsizlğine sabır ve tahammül göstermektir..
cümleler doğrudur sen doğru isen,doğruluk bulunmaz sen eğri isen..
sırların gönülde kalırsa muradın gerçekleşir.tohum toprağa gizlenirse yeşerir..
Özlenen Mevla ise,gönül özünde;mahkum etme gözyaşını salıver gitsin. özleten leyla ise dünya yüzünde mahrum etme yaşını siliver gitsin..
nefsi yapılması gereken bir şeyle,ibadetle meşgul et !yoksa o seni yapılmaması gereken birşeyle haramlarla meşgul eder..
dalındaki dikenlere sabredip haline razı olması gülü çiçeklerin şahı kıldı...
hangi çeyiz bir genç kızın ahlakından edebinden hayasından daha güzel olabilirki??
ya islamda yükselirsin ,ya inkarda çürürsün yol mezarda bitmior gittiğinde görürsün....
aldanma insanların samimiyetine ,menfaatleri için gelirler vecde ,vaad etmeseydi ALLAH cenneti O na bile etmezlerdi secde
bir genç kızın en güzel çeyizi elden ele dolaşann bir zarf olmayıp sadece sahibine açılan bi mektup olmasıdır...
medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni...
insanda yok ise edep neylesin medrese mektep okusa alim olsa yine merkep yine merkep....
Güzel Sözler
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- islamyolu_89
- Özel Üye
Güzel Sözler
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Re: Güzel Sözler
allah razı olsun çok güzel sözler kalbimizi aydınlattın
Re: Güzel Sözler
bir genç kızın en güzel çeyizi elden ele dolaşann bir zarf olmayıp sadece sahibine açılan bi mektup olmasıdır...
çookk güzel emeğine saglık
çookk güzel emeğine saglık
Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.(MUSTAFA.KEMAL ATATÜRK...)