Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim ....
Benden sonra buraya hiç yazmayan bir üyemiz gelir inşallah...
Saygılar
Benden sonra buraya hiç yazmayan bir üyemiz gelir inşallah...
Saygılar
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
SELAMUN ALEYKUM EY İSLAMI YAŞAM AİLESİ NE VAR NE YOK NASILSINIZ BENDA HER ZAMAN GİREYDUM SİTEYE ZİYARET EDEYDUM AMA NE YAZIKKKİ BAYA ZAMANDIR OLMADİ GELEMEDUM HAKKUNUZİ HELAL EDUN VE İNŞ GENE GELDİM ARANIZDAYIM ( AYRICA MEDCEZİR ABİM ALLAH RAZI OLSUN UNUTMADUN BENİ HATURLADUN SANA HASTAYIM SEVEYRUM ALLAH İÇİUN SENİ ) AYRICA GÜLFERİ ABLAM YOK ZULAL ABLAM YOK UMUTLU MUTLU KARDEŞİMİZ YOK KAFKEF KARDEŞİMİZ YOK İNCİ KARDEŞİMİZ YOK DİLFURUZ YOK HANİ ANKARALI KONYALI VANLI DİYARBAKIRLI MERSİNLİ İSTANBULLU TRABZONLU VE DİGER DİNİ MÜBİN KARDEŞLERİMİZ BEN GELDİM BAKIN SİZLER NERDESİNİZ HAYDEN HEP BİRLİKTE DESTEGE DEVAM DURMAK YOK YOLA DEVAM İNŞ HAYDEN BAKALIM DUALARINIZLAN SEVGİ VE SELAMINIZLAN HERTÜRLÜ MADDİ MANEVİ DESTEGE DEVAM İNŞ MUBAREKLER HAYDEN BAKAYIM İNŞ ALLAH RAZI OLSUN MADFEMKİ İSLAMI YAŞAM AİLESİYİZ HEP BİRLİKTE BU YOLDA DEVAM EDECEGİZ İNŞ ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN A.E.OLUN K.İ.B
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
selamun aleyküm ey cemgati müslimin nerdesiniz hayırlı sabahlar hepinize sonsuz sagygılar ve sevgiler
- elmevtuhakkun
- Yeni Üye
Re:
MERHABALR ARKADAŞALAR BENDE GELDİM DOSTLUKLAR DAİMİ OLUR İNSALLAH
ALLAH YOLUNDA KURULAN DOSTLUKLAR GİBİ
ne varki pazarlığa girilecek ecelletek sermayem ALLAH AZZE VE CELLE... NFK
Re:
Hoşgeldiniz kardeşim aramıza, ailemize. Duanız için de AMİN.MERHABALR ARKADAŞALAR BENDE GELDİM DOSTLUKLAR DAİMİ OLUR İNSALLAH
İnşaAllah Allah yolunda, Allah için hakiki dost olabilmek duası ile...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZE TEKRARDAN SELAMLAR VE SEVGİLER
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hoşgeldin hüseyin, önceki mesajlarda nerede kaldı hüseyin demiştim. gelmişsin
Bittimi askerlik
Bittimi askerlik
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
beni unuttunuz mu bilmiyorum ama ben geldim mübarekler....nasılsınızz?
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Ben geldim erenler inşallah afiyettesinizdir Ertuğrul hocayı bekliyoruz nasipte varsa dualaşalım...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
askerlik bitti geldim aha burdayım sagsalim döndüm eger kabul ederseniz dejkrardan aranızdayım
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Ne demek kardeşim hoş geldin sefalar getirdin geçmiş olsun kardeşim Rabbim bundan sonraki hayatına hayır ve bereket versin.lazhuseyin yazdı:askerlik bitti geldim aha burdayım sagsalim döndüm eger kabul ederseniz dejkrardan aranızdayım
Re:
Sevgili nahnulillah kardeşim hoşgeldin, unutmak da ne demekmiş, insan aile bireylerini unutur mu hiç???
Hmmm... Hakan abim Ertuğrul hocamızı çağırmış ama sanırım müsait değil, yoksa bekletmez bu kadar...
Benden sonra gülferi abla ya da faziletmend kardeşimiz gelir inşaAllah ya da melek75 ya da kardelencik ya da Med_Cezir ya da nahnulillah ya da hüseyin ya da senanur ya da mektup ya daaa...ee hepiniz buyrun işte
Hmmm... Hakan abim Ertuğrul hocamızı çağırmış ama sanırım müsait değil, yoksa bekletmez bu kadar...
Benden sonra gülferi abla ya da faziletmend kardeşimiz gelir inşaAllah ya da melek75 ya da kardelencik ya da Med_Cezir ya da nahnulillah ya da hüseyin ya da senanur ya da mektup ya daaa...ee hepiniz buyrun işte
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
oo inci teyze beni çagırmadın dedim bir an üzüldüm ama sonradan gördüm sevindim insanın sevenleri hatırlayanları olunca ne kadar güzel oluyo rabbim bizleri hiç bir zaman ayırmasın islamı yaşam ailesi dostları ve kardeşleri olarak a.e.olun k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra herkes için degerli sevimli hoş muhabbetli güzel insan gelsin bakalım o mubarek insan kim acaba
- kardelencik
- Özel Üye
Re:
Selamun aleyküm abiler ablalar ben geldim sanırım hüseyin abi beni çağırmış:mrgreen: 5ben geldim benden sonra hakan abi gelir İNŞALLAH
ALLAHTAN GELDİK ALLAHA GİDECEĞİZ....