İnançsızlar (Ateist, agnostik, pastafaryanlar, deistler vs)

Diger Forum Konularımız

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Br0ke
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
İletişim:

İnançsızlar (Ateist, agnostik, pastafaryanlar, deistler vs)

Mesaj gönderen Br0ke »

Öncelikle elhamdülillah müslümanız, müslüman bir toplumda doğmuş, yetişmiş ve bu günlere gelmiş bireyler olarak ne mutlu bize... Rahman ve Rahîm olan Allah 'ın verdiği nimeti tüküren; gözleri, kulakları, kalpleri mühürlü olanlara ne yazık...

Konuyu açmamdaki maksat şu ki çevremde yaklaşık 7-8 kâfir var ve bunlarla mücadele ediyorum elimden geldiği kadar. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Öncelikle 2 kuzenim var, ilk önce deisttiler, sonra ateist olup çıktılar. Ben ne kadar doğru yolu göstermeye çalışsam da ne yazık ki kalpleri mühürlü olduğu için bazı gerçekleri göremiyorlar. Daha önceleri camide namaz kılan büyük kuzenim şimdi kardeşinin de abisini örnek almasıyla maalesef Allah 'ı inkar ediyor ve bu da benim canımı içten içe çok sıkıyor. Ama ne yazık ki bu konuyu artık onlarla konuşamıyorum çünkü benimle bir daha bu konu hakkında konuşmak istemediklerini söylediler.
Onlardan vazgeçmiştim fakat yine de açık bir kapı bıraktım.
Gittiğim dershanede benden yaşça küçük bir kız da - 19-20 yaşlarında sanırım- Agnostik çıktı ve O 'na yardımcı olmak istedim. Yaklaşık 2 ay uğraştım ve bunu da başaramadım. Sonunda söylediği şey beni çok üzmüştü: "Misyoner misin sen ?" Artık onunla da bu konuyu konuşmayacağımı isterse yardım edebileceğimi söyleyip konuyu kapattım. Sözün kısası, arkadaşlar çevremizde o kadar çok farklı inanca sahip insan var ki bu eskiden bu boyutta değildi. Bu sonucun suçlusu olarak ben kendimizi daha doğrusu inanç sahiplerini görüyorum. Çünkü biz Müslümanların batıya özenmesi, dış güçlerin oyunlarından etkilenmesi, dinimizi yüzeysel yaşamamız, ahlâk değerlerimizi yitirmemiz, herşeyi çıkar için yapmamız, dünyevi işlere odaklanıp maneviyatı, açıkçası ölümden sonrasını düşünmememizdir. Bunları yapan hiç mi yok ? Var tabiiki ancak azınlıkta ve bunu maalesef toplum göremiyor ya da bir kısmı görebiliyor. Gören de unutup gidiyor. İşte bu inançsız bireyler biz müslümanların yaptığı kötü şeylerden etkilenip: "Böyle müslüman olacağıma hiç olurum daha iyi." diyor.
Bu inançsız genç bireylerin yarısından çoğu sayısal bölüm öğrencisi diyebilirim yaptığım ankette ve sayısal bölüm öğrencisinin yorum kapasitesi, sözel bir öğrenciye nazaran daha az. Ayrıca sayısal öğrenciler bilime çok değer verip bilimin yanılmayacağına inanırlar ancak bilim de yanılır(milyonda bir ihtimalle). Fakat anlamadıkları şey şu ki neredeyse tümünün gerçek bir din ve ahlak bilgisinin yoksunu olduklarıdır. Hepsi de der ki siz sorarsınız diye 3 büyük kitabı da okudum. Boş boş okuyup da bir şey anlamadıktan, kalbini Allah 'a vermedikten, ateizm propagandası yaparken gösterdiğin cesareti bir kerecik İslâm 'ı tanımak için kullanmadıktan sonra ne anlamışım ben ?

İşte arkadaşlar durum çok vahim. Her gün bunun gibi olaylarla karşılaşıyorum ve yalnız mücadele etmeye çalışıyorum yanımda kimse olmadığı için. Facebook gibi portallardaki ateist gruplarda dahi üyelik alıyorum sırf 1 kişinin aklında, kalbinde bir soru işareti bırakabilir miyim diye.

Özellikle son 10-15 yıldır ülkemizde aşırı derecede dinden çıkma gibi durumlar gün geçtikçe çoğalmaya başlamıştır. Bunun asıl nedeni Amerika, İngiltere, İsrail, Avustralya gibi büyük dünya devletleridir. Daha doğrusu illuminati adı verilen bir sistemde yer alan soyları firavuna dayanan israilli ailedir. Bunlar Deccal için hazırlık yapan insanlardır. Ve Dünya üzerindeki geniş politikalarını da derinden ve yavaş yavaş yürütmektedirler.
Daha 2 hafta önce seyrettiğim bir film olan Sherlock Holmes bu ülkelerin yaptığı bir propagandadır.
Bu bilgilere nerden ulaştığımı da aşağıda vereceğim linkten anlayabilirsiniz. Tehlike çok uzak değil !

[align=center]---->The Arrivals<----[/align]

Bu verdiğim linkteki videolar 1-38 arasındadır. Link açıldığında önce 38. video çıkıyor buna dikkat edin. Her video yaklaşık 10 dk olduğu için bayağı bir zamanınızı alabilir bütün hepsi bu yüzden fırsat buldukça izlemeye çalışın. Videoları izledikten sonra bakış açınızın değiştiğine sizi tanımasam dahi inanacağım. Çünkü söylenen şeylerin neredeyse hepsi kanıtlara dayanıyor.

Sizden isteğim son olarak çevremdeki inançsız insanlara başka ne gibi şeylerden bahsedebilirim bunu öğrenmek istiyorum. Varsa sizin de böyle tanıdığınız insanlar siz de paylaşın konuşmalarınızı en azından burada toplayacağımız bilgi birikimiyle hem kendimizi hem de diğer bireyleri aydınlatabiliriz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Allah 'a emanet olun.
ATATURK ; O, yüce bir dağa benzer. Eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler. Bu dağın azametini kavrayabilmek için, Ona çok uzaklardan bakmak gerekir. Claude FARRER / Fransız Edibi
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İletişim:

Re: İnançsızlar (Ateist, agnostik, pastafaryanlar, deistler

Mesaj gönderen Med_Cezir »

Allah razı olsun inşallah kardeşim.
Azmin daim olsun diyorum.Malesef birçok sebepten ötürü Allah c.c. ne inanmayanlar olabiliyor.
Konu ile belki doğrudan ilişkili bir kaynak olmasa da "İngiliz Casusun İtirafları" isimli kitabı okumanızı öneririm.
Kitap sitemizde e-kitap olarakta sunulmaktadır.
http://www.islamiyasam.com/Downloads-op ... id-72.html

Satın almak içinde hakikatkitap evi ile bağlantı kurabilirsiniz.

Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com

“Genel Konular” sayfasına dön