FIKRA
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
FIKRA
Adamın biri new york cenral parkta yürüyüş yaparken aniden bir köpeğin küçük bir kıza saldırdığını görür koşar ve köpekle boğuşmaya başlar hayli uzun bir boğuşmadan sonra üzeri yara bere içinde kalır ama köpeği öldürür bu arada küçük kızın hayatını kurtarmıştır son anda bu sahneyi gören polis nefes nefese olay yerine koşar ve adamın yanına gelir sarılıp teşekkür ettikten sonra derki sen bir kahramansın yarın bütün gasteler seni yazacaklar ve göreceksin başlıkta şöyle olacak NEW YORK,LU CESUR BİR GENÇ KÜÇÜK KIZIN HAYATINI KURTARDI.ama ben new york,lu değilimki -fark etmez bu durumda o zaman gazeteler şunu yazacaklar ``CESUR BİR AMERİKALI KÜÇÜK KIZIN HAYATINI KURTARDI``ama ben amerikalı,da değilim yine fark etmez o zaman da gazeteler şöyle yazar ``İNSANLIK ÖLMEDİ BİR GENÇ KÜÇÜK KIZIN HAYATINI KURTARDI``peki sen nerelisin -ben ıraklıyım polis kızı hastaneye götürür adam ertesi gün gazeteleri aldığında şöylr bir başlıkla karşılaşır``RADİKAL BİR İSLAMCI MASUM AMERİKAN KÖPEĞİNİ ÖLDÜRDÜ...``
bence komık arkadaşlar HEM sonuçta 1 FIKRA
herkes farklı düşüncelerle okumuş ben yaşanmış veya yaşanacak bi olay diye okumadım ve de çok komikime gitti gerçektende çoookkk güldüm ve öğretmen arkadaşlarımlada paylaştım
herkes farklı düşüncelerle okumuş ben yaşanmış veya yaşanacak bi olay diye okumadım ve de çok komikime gitti gerçektende çoookkk güldüm ve öğretmen arkadaşlarımlada paylaştım
Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.(MUSTAFA.KEMAL ATATÜRK...)