Rüyamı yorumlar mısınız? Allah Rızası İçin.

Aklınıza Takılan Soruları Yazabileceğiniz Alanımız.

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
Mazilermi
Yeni Üye
Yeni Üye

Rüyamı yorumlar mısınız? Allah Rızası İçin.

Mesaj gönderen Mazilermi »

[align=justify]SELAMINALEYKÜM KARDEŞLERİM...

Ben dün gece bir rüya gördüm ve bütün gün internette araştırdım. Gördüğüm rüyama yorum olmadı...

Ben rüyamda, (tanımadığım) Bir adam tarafından ayakları bağlı tüyleri olmayan hastalıklı bir kedi gördüm. Adam kediyi yolun ortasına atıp atına binip gitti. Kedi ayaklarını çözdü tuhaf bir şekilde yürüyerek bana saldırdı. Rüyamda benim elim yüzüm kan içindeyken Erkek kardeşim hasta kediyi gümüş bir hançerle öldürdü. Sonra rahmetli dedem bana bir defter verdi ve kayboldu.

Uykudan uyandığımda kan ter içinde idim bugün Öğle namazından sonra Bizim mahallenin Müezzinine sordum yorum yapamadı... Ailemde aynen... internet den araştırdım bütün gün birşey bulamadım... Görülen rüya anlatılmaz farkındayım ama yorumunu yapacak bir kardeşim varsa bekliyorum...

Allah Razı Olsun... Hayırlı Geceler
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Hayra yorup hayır bekleyelim,ilmî bir tabir beklemeyiniz ki hakikaten ilginç bir rüya görmüşünüz. Hayırlı geceler..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
ucharfbesnokta
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen ucharfbesnokta »

Korkulu bir rüya gören kimse, rüyanın çıkmaması için Hüvellâhüllezî...âyetinden başlayıp Haşir sûresi'nin sonuna kadar okur ve bir Fâtiha, onbir ihlâs-ı şerîf okuyup Peygamberimizin ruhuna hediye ederek,

Ya Rabbi, eğer gördüğüm şu rüya hayır ise hayrında dâim, şerse hayra tebdil eyle. Hayır ise bize, şerse düşmanlarımıza olsun diye duâ eder.

Hayırlı bir rüyanın da çabuk çıkması için, yine 1 Fâtiha, 11 İhlâs-ı şerîf okunup, Resûlüllah Efendimize hediye edilmelidir.
Hasan Arikan - Muhtasar Ilmihal
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...

“Soru-Cevap” sayfasına dön