PEYGAMBER (S.A.V.) EFENDİMİZİN EVİ...ÖNÜNE HEDİYE!...

Peygamber Efendimize Selam Bölümümüz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
N-U-R-D-A-N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

PEYGAMBER (S.A.V.) EFENDİMİZİN EVİ...ÖNÜNE HEDİYE!...

Mesaj gönderen N-U-R-D-A-N »

Resim

ARKADAŞLAR; PEYGAMBER'İMİZ (S.A.V) EVİNİN ÖNÜNE HERKEZ BİRER İKİŞER NE KADAR İSTERSENİZ...

("EFENDİMİZE HEDİYE YOLLASIN. EVİNİN ÖNÜ DOLSUN İNŞ"...)

BU BİR GÜL OLABİLİR, DUA OLABİLİR, HADİSİ ŞERİF OLABİLİR,ŞİİR OLABİLİR, VEYYA İÇTEN GELEN BİR MEKTUP TA OLABİLİR!...

RABBİMİN İZNİ İLE, İLK ÖNCE HEDİYESİNİ BEN VERİYORUM İNŞ...

Resim

Resim

Resim

Resim

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ MUHAMMED!!!

SELAMETLE VE BOL BOL DUA'LARLA İNŞ...

_______________________________________________________________________________________

RABBİM BANA YETER.
Kullanıcı avatarı
melek_75
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen melek_75 »

çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık kardeşim

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ MUHAMMED
Kullanıcı avatarı
N-U-R-D-A-N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj konusu

Mesaj gönderen N-U-R-D-A-N »

Ruhum sana aşık
Sana hayrandır Efendim
Bir ben değil alem sana Kurbandır Efendim
Ecramu felek levhu kalem mesti nigahım
Didarına aşık ulu yezdandır Efendim
Mehşerde nebiler bile senden medet ister
Rahmet diyen alemlere Rahmansın Efendim
Ta arşa çıkar her gece aşıkların ahı
Medheyleyen ahlakını Kur'an dır Efendim
Aşkınla buhurdan gibi tütmekte bu kalbim
Sensiz bana cennet bile hicrandır Efendim
Doğ kalbime bir lahzacık ey nuri dilara
Nurunki gönül derdime dermandır Efendim
Ulvide senin bağrı yanık aşkı zarın
Feryadı bütün ateşi süzandır Efendim
Kıtmir ınız ey şahı rasul kovma kapından
Asilere lütfun yüce fermandır Efendim(S.A.V.)

alıntı

Selam ve bol bol dua ile...

RABBİM BANA YETER.
Kullanıcı avatarı
asudem
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen asudem »

Esselâtü vesselâmü aleyke ya Resulullah! Esselâtü vesselâmü aleyke ya Habibullah!
Esselâtü vesselâmü aleyke ya Seyyide’l-evveline ve’l-âhirin, veselâmün ale’l-mürselin

Leylime dolan Nur, Efendim ;
Sensiz geçirdiğim anın kim bilir kaçıncı gününün, kaçıncı saatini yaşamaktayım bugün. Kırık, dökük duvarımdaki ata yadigârı guguklu saatim, kim bilir kaçıncı kez tik-tak’ larıyla Sensizliğimi haykırdı bana.
Çok mu zaman oldu, bilemedim.
Ve ben, uyku perisini küstürdüğüm andan beridir hep SEN’ i diledim, hep SEN’ i bekledim, Efendim; belki bir gün kimsesizliğime Kimse olursun, şu fakir gönlüme teşrif edersin diye o nurdan çehreli Cemalinle.
Şimdi şükür O’na(c.c) ki karşımdasın, şükür O’na
(c.c) ki Gül kokunu hissedebiliyorum, güller içinde nura gark edilmiş Gül Cemalini izleyebiliyorum, hicabımdan paramparça olmuş yüreğimle. Dilerim O’ ndan(c.c) ki bir ömür boyu öylece karşımda dur. Tüm seslerimi kurban edeyim ben de yoluna. Sessizliği seninle doldurayım varlığıma. Önce nurunla gark olayım sonra tekrar tekrar Sende yitip yeniden Varlığında doğayım…
Ama ne olur şimdi izin ver de melalimi anlatayım. İnsanoğlundan, ten bezmimden dert yanayım, ağlayayım ağlayayım da çevrendeki gülleri gözyaşlarımla sulayayım. Bir rayiha misali bendimden Bendine varayım.

Takvim yapraklarına dahi sığmayan bir firak yazılmış kaderime ve ben nicedir içimdeki ateşi geceme sığdırmaya, hasretimi karanlıklarla örtmeye çalışıyorum Efendim dilimde SETTAR ismi celiliyle.
Gündüzlerim mi?
Gündüzlerim ziyan, gündüzlerim harap…
İnsanoğlu yaşayan bir ölü misali bitap…
Ve benim hikâyemde…
Hallac’ ın, Nesîmî’ nin, Bistamî’ nin, tüm hikâyelerin aksine, ışıkla karanlığın savaşında kazanan karanlık oldu. Işığım ardından toplayıp eşyalarını giderken hayal köşkümü depremlerle yıktı ve bir ömrü, ömrümü de tamamen enkaza döndürdü. Şimdi aklımın düşünceleri hezeyanlar içinde… Üftâde yalnızlıkları soluyorum, hasret acısının en çok ona yakıştığı, uzun gecelerimde…
Bilir misin Efendim, ben her gece Seninle uyurum, her sabah güneşi Seninle selamlarım. Issız odamda bir gece yarısı şimşek çaktığında ya da gürüldediğinde sema tüm sığınağım, karanlık sokaklarından geçerken şehrin, rüzgârın Hû’ larına karışan tüm nakaratlarım Sensin.
Aşığın kâinatta Elif diye diye maşukunu araması misali her bir yağmur damlası Sen diye diye düşer canıma. Odamın perdesini hafifçe kımıldatan rüzgâr Seni fısıldar kulağıma. Gecelerim gündüzlerime Seninle bağlanır ve kitaplarımın en can alıcı cümleleri hep Seninle başlar, hep Seni anlatır.
Kelimelerim…
Kelimelerimse büyük harflerle hep Seni yazar, küçük harflerle beni; keşke tüm büyüklükleri cem’ etmiş varlığınla bir ömür misafir edebilsem küçüklüğümde Seni.

Kader hükmü yazılırken Levh-i Mahfuz’ a düşüp Kader Kalem’ inin bağrına kadim bir sır olduğum anda, kalem ince ince işlemeye başlamıştı önce ruhumu sonra sınırlarımı yani bedenimi. Gözlerime henüz fer damgası vurulmamıştı, burnuma his tohumları atılmamıştı Seni yaşadığımda yüreğimde. O an bir Ah’ la aldığım ilk nefesi dünyaya buyur edildiğimde Sen diye geri verdim. Şimdi, ne zaman yüreğimi dinlesem her nefes alış-verişinde Ah Sen diye zikredişini dinlerim.
Ah Sen…
Ah Sen…

Keşke Efendim, varlığımda Varlığının yerini anlatabilmem için daha süslü kelimelerim, daha kafiyeli cümlelerim olsaydı ama gel gör ki zihnimde yok senden gerisi. Artık bu hasrete dayanmak can üzre oldu da aştı yüreğimi.
Şimdi nihânice nigâhban bakışlarını nazar et yüzüme de söyle bana; bir Azrail ziyareti mi, bir İsrafil nidası mıdır yüreğimin beklediği Sana kavuşmak için?
Uzat bana ab-ı hayat dağıtan, pak ellerini de bir yol göster bu tenperver dünyadan, sınırlarımdan kurtulmam için…
Ne olur Efendim…
Ne olur…

Bir susuşla sustum…
Bin yıldır konuşmayı bekleyen bir lâl misali döktüm içimdeki tüm ateşten kelimeleri ardından seslerimi sessizliğe terk edip sustum.
An mıydı yoksa asır mıydı geçen zaman susuşlarımda bilemiyorum.
Sadece bir bakıştı, sadece yoluna kurban olunacak bir bakıştı sessizliğimi bozan…
Varlığımda arayış çanlarının çalmasına sebep olan…
“ SABIR “ diyen bir bakış…
Yakarışlarımı “ SABR “ a gark eden bir arayış…

Ve ben şimdi hala nefes alıp veriyordum.

Ah Sen…
Ah Sen… diye…
Kullanıcı avatarı
muhammednur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen muhammednur »

Le ilahe illalah muhammeden resullullah
esselatı vesselam aleyke ya resullullah
esselatı vesselam aleyke ya habıbullah
Allahtan nıyazım senı çok görmektır aşkın
içimde sana kavuşmak için ateşimın yanmasıdır
esselatı vesselam seyyıdın evvelın vel ağırın
.
ÖLÜMÜ DÜŞÜN ONA GÖRE YAŞA.
Br0ke
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Br0ke »

[align=center]Gözlerimi açtığımda 24 yaşındaydım ya Rasülullah,
Yeni görüyorum her şeyi, kazayı yaşadıktan sonra,
Anlamıyordum dünyayı, bana göstermeden önce Allah.
Şimdi çok mutluyum, şükür elhamdülillah.

Ben ki günahkar bir kuldum beynamazken,
Şimdi kalkıp gidiyorum sabah erken.

İçimde bir huzur, aklımda Sen
Ne büyük bir onur sallallahü aleyhi vessellem.

Tövbe ettim, günahlarımdan arındım,
Bu büyük lütf için yüce Allah 'a sığındım.

Seni görmek için dualara sarıldım,
Duy beni aleyhissalatü vesselam.

Kainatı yaratan yüce Allah,
Gösterecek seni bana İnşAllah.
Essalatü vesselemü aleyke ya Rasülullah,
Essalatü vesselemü aleyke ya HabibAllah...

Not: Alıntı değildir. Tüm hakları saklıdır. © 2010 Licensed to: Murat Doğan[/align]
ATATURK ; O, yüce bir dağa benzer. Eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler. Bu dağın azametini kavrayabilmek için, Ona çok uzaklardan bakmak gerekir. Claude FARRER / Fransız Edibi
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen gulferi »

Brüke kardeşim ne güzel bir şiir böyle..Rabbim ilhamınınzı artırsın..
devamını bekleriz inşALLAH..

Resim
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Br0ke
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Br0ke »

gulferi yazdı:Brüke kardeşim ne güzel bir şiir böyle..Rabbim ilhamınınzı artırsın..
devamını bekleriz inşALLAH..
Amin teşekkür ederim. Uzun zamandır şiir yazmıyordum. Bu şiiri 1-2 gün önce 5-10 dk arasında yazdım. Biraz kastım gerçi yazmak için ama sevgi olmadan şiir yazılmıyor. Keşke birine aşık olsam diye düşünüp dururdum sırf şiir yazmak için, meğer peygamber sevgisi de şiir yazdırtıyormuş. Salat ve selam olsun kâinatın efendisine...
ATATURK ; O, yüce bir dağa benzer. Eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler. Bu dağın azametini kavrayabilmek için, Ona çok uzaklardan bakmak gerekir. Claude FARRER / Fransız Edibi
Kullanıcı avatarı
muhammednur
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Konusu

Mesaj gönderen muhammednur »

cennet yolunda açılır nuru
üzerine güller açılır miski amber saçılır
cennetin yolunda saf saf melekler
arş altında kabul olur dilekler
muhammede gelmiş bütün melekler

s.a.v.efendimiz güller içinde mis kokulu