Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- kardelencik
- Özel Üye
- kardelencik
- Özel Üye
- kardelencik
- Özel Üye
- hakandidinir
- Özel Üye
beni unutmayıp dualarındada hatırlayan cümle kardeşlerimle cenet bahçelerindede peygamberimizin dizinin dibinde buluşabilme kavuşabilmek ümidiyle hepinizi rahmana ısmarlarım.kardelencik yazdı:selamun aleyküm ben geldim bendenden sonra hakandidinir abi gelsin
Ertuğrul hocayı ne zamandan beri göremiyorum vakti varsa buyursunlar inşallah.
- nahnulillah_99
- Özel Üye
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Selamun Aleykum.
Ben geldim arkadaşlar. benden sonra nahnulillah_99 kardeşimin dediği gibi uzun zamandır aramızda olmayan bir üyemiz gelir inşallah.
Ben geldim arkadaşlar. benden sonra nahnulillah_99 kardeşimin dediği gibi uzun zamandır aramızda olmayan bir üyemiz gelir inşallah.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Selâmün Aleyküm,Hayırlı Cumalar arkadaşlar hepimize.Hakan abim çağırmış Allahımız razı olsun,bu mübarek günün sabahında hepimizi affettiği kullarının arasına katıp,Şu an mübarek beldelerde bulunan hacılarımız sevabını bizede nasip etsin.Mekkede minada müzdelifede hususiyle arafatta yapılan ve kabul gören dualar arasına bizim kırık dökük cümlelerimizide katıp tekraren anamızdan doğduğumuz gibi tertemiz olmayı nasip etsin.. (Amin)
En son Ertugrul tarafından 20 Kas 2009, 10:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
- kardelencik
- Özel Üye
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Aleyküm selam Kardelencik, Teşekkür ederiz davet etmişsiniz
Gecde ve gecede olsa icabet edelim istedik buyurduk.
Benden sonra uzun zamndan beri sitemize uğramayan bir üyemiz buyursun
O kendini biliyor
Gecde ve gecede olsa icabet edelim istedik buyurduk.
Benden sonra uzun zamndan beri sitemize uğramayan bir üyemiz buyursun
O kendini biliyor
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
Davet edilen bizmiyiz bilemiyorum lakin uzun zamandır uğrayamıyanlardanım. İNŞALLAH BÜTÜN ÜYELERİMİZ İYİLERDİR. BU MÜBAREK GÜNLERİN, FEYZİNDEN, NURUNDAN İSTİFÂDE EDEBİLMEK NİYETİYLE; SELAMLAR... İLK AÇAN ÜYEMİZ GELSİN.... MÂLUM BUGÜN PAZAR ŞU AN KİMSE YOK GİBİ...
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..