İPİN HESABI

Kıssadan Hisse'ler

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
medine84
Yeni Üye
Yeni Üye

İPİN HESABI

Mesaj gönderen medine84 »

ZENGİNİN BİRİ ÖLÜMDEN VE KABİRDEKİ YANLIZLIKTAN ÇOK KORKUYORMUŞ ."ÖLDÜĞÜM GECEYİ KİM KABRE GİREREK SABAHA KADAR BENİMLE GEÇİRİRSE SERVETİMİN YARISINI ONA BAĞIŞLIYORUM "DİYE VASİYET ETMİŞ.ÖLDÜĞÜNDE KİM BİRLİKTE KABRE GİRİP SABAHLAMAK İSTER ?DİYE ARAŞTIRMIŞLAR.KİMSE ÇIKMAMIŞ.NİHAYET BİR HAMAL,BENİM SADECE BİR İPİM VAR ,KAYBEDECEK BİRŞEYİM YOK.SABAHA KADAR DURURSAM ZENGİN OLURUM."DİYE DÜŞÜNEREK KABUL ETMİŞ.VEFAT EDEN ZENGİN İLE BİRLİKTE DEFNETMİŞLER .SORGU SUAL MELEKLERİ GELMİŞ.BAKMIŞLAR KABİRDE BİR ÖLÜ, BİRDE CANLI VAR."NASIL OLSA BU ÖLÜ ELİMİZDE ... BİZ ŞU CANLI OLANDAN SORGULAMAYA BAŞLAYALIM DEMİŞLERDE HAMALI SORGULAMAYA BAŞLAMIŞLAR ."O İP KİMİN ? NERDEN ALDIN ?NASIL ALDIN ?NERELERDE KULLANDIN ?SABAHA KADAR SORGU SUAL DEVAM ETMİŞ ,ADAMIN HESABI BİTMEMİŞ.SABAHLEYİN KABİRDEN ÇIKMIŞ.TAMAM,SERVETİN YARISI SENİN DEMİŞLER .AMAN DEMİŞ HAMAL İSTEMEM KALSIN.BEN SABAHA KADAR BİR İPİN HESABINI VEREMEDİM.OKADAR SERVETİN HESABINI NASIL VERİRİM ?
Kullanıcı avatarı
nahnulillah_99
Özel Üye
Özel Üye

Re: İPİN HESABI

Mesaj gönderen nahnulillah_99 »

ALLAH razı olsun..emeğine sağlık
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Kullanıcı avatarı
melek_75
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen melek_75 »

Allah razı olsun ipin hesabı bu kadar zor ken bunca yılın hesabını nasıl vereceğiz rabbim yardımcımız olsun :cry:
amiiin
Kullanıcı avatarı
mekkabe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen mekkabe »

çok gzlmişş
Kullanıcı avatarı
murad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen murad »

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAHÜ TEALA KABİR AZABI ÇEKMEYEN KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH BİZLERİ AMİN.SELAMÜNALEYKÜM.
AÇAR SOLAR TÜRLÜ ÇİÇEK KİMLER GÜLMÜŞ,KİM GÜLECEK MURAT YALAN,ÖLÜM GERÇEK,DOSTLAR BENİ HATIRLASIN..
Kullanıcı avatarı
nurlu_yol
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen nurlu_yol »

S.a Allah razı olsun kardeşim çok güzel. Dünya fanidir, isteriz o olsun bu olsun bir ipin hesabı ne kadar çetin geçiyor. Allah hesabını kolay veren, kabir azabı çekmeyen, cehennemden azat olan kullarından eylesin inşaAllah. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sayet ortada bir ask olacaksa bu sadece O na olmalı gerisi yalan olmalı insan diyebilmeli ben gercek Yar ime kavustum diye gercek sevginin kaynagı O nda dır ve bizler eninde sonunda gercek Yar imize kavuşacağız. Gerçek yarimiz ALLAH(C.C) dır
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Allah razı olsun kardeşim, çok güzel bir kıssa. Herşeyi istiyoruz, herşeye hevesleniyoruz sanki elimizdekilerin kıymetini biliyormuşuz gibi :?
nurlu_yol yazdı:S.a Allah razı olsun kardeşim çok güzel. Dünya fanidir, isteriz o olsun bu olsun bir ipin hesabı ne kadar çetin geçiyor. Allah hesabını kolay veren, kabir azabı çekmeyen, cehennemden azat olan kullarından eylesin inşaAllah. Allah yar ve yardımcımız olsun.
AMİİNN
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
erz2553
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen erz2553 »

:( :wink: :P
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re: