İPİN HESABI
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
İPİN HESABI
ZENGİNİN BİRİ ÖLÜMDEN VE KABİRDEKİ YANLIZLIKTAN ÇOK KORKUYORMUŞ ."ÖLDÜĞÜM GECEYİ KİM KABRE GİREREK SABAHA KADAR BENİMLE GEÇİRİRSE SERVETİMİN YARISINI ONA BAĞIŞLIYORUM "DİYE VASİYET ETMİŞ.ÖLDÜĞÜNDE KİM BİRLİKTE KABRE GİRİP SABAHLAMAK İSTER ?DİYE ARAŞTIRMIŞLAR.KİMSE ÇIKMAMIŞ.NİHAYET BİR HAMAL,BENİM SADECE BİR İPİM VAR ,KAYBEDECEK BİRŞEYİM YOK.SABAHA KADAR DURURSAM ZENGİN OLURUM."DİYE DÜŞÜNEREK KABUL ETMİŞ.VEFAT EDEN ZENGİN İLE BİRLİKTE DEFNETMİŞLER .SORGU SUAL MELEKLERİ GELMİŞ.BAKMIŞLAR KABİRDE BİR ÖLÜ, BİRDE CANLI VAR."NASIL OLSA BU ÖLÜ ELİMİZDE ... BİZ ŞU CANLI OLANDAN SORGULAMAYA BAŞLAYALIM DEMİŞLERDE HAMALI SORGULAMAYA BAŞLAMIŞLAR ."O İP KİMİN ? NERDEN ALDIN ?NASIL ALDIN ?NERELERDE KULLANDIN ?SABAHA KADAR SORGU SUAL DEVAM ETMİŞ ,ADAMIN HESABI BİTMEMİŞ.SABAHLEYİN KABİRDEN ÇIKMIŞ.TAMAM,SERVETİN YARISI SENİN DEMİŞLER .AMAN DEMİŞ HAMAL İSTEMEM KALSIN.BEN SABAHA KADAR BİR İPİN HESABINI VEREMEDİM.OKADAR SERVETİN HESABINI NASIL VERİRİM ?
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re: İPİN HESABI
ALLAH razı olsun..emeğine sağlık
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Re:
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAHÜ TEALA KABİR AZABI ÇEKMEYEN KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH BİZLERİ AMİN.SELAMÜNALEYKÜM.
AÇAR SOLAR TÜRLÜ ÇİÇEK KİMLER GÜLMÜŞ,KİM GÜLECEK MURAT YALAN,ÖLÜM GERÇEK,DOSTLAR BENİ HATIRLASIN..
Re:
S.a Allah razı olsun kardeşim çok güzel. Dünya fanidir, isteriz o olsun bu olsun bir ipin hesabı ne kadar çetin geçiyor. Allah hesabını kolay veren, kabir azabı çekmeyen, cehennemden azat olan kullarından eylesin inşaAllah. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sayet ortada bir ask olacaksa bu sadece O na olmalı gerisi yalan olmalı insan diyebilmeli ben gercek Yar ime kavustum diye gercek sevginin kaynagı O nda dır ve bizler eninde sonunda gercek Yar imize kavuşacağız. Gerçek yarimiz ALLAH(C.C) dır
Re:
Allah razı olsun kardeşim, çok güzel bir kıssa. Herşeyi istiyoruz, herşeye hevesleniyoruz sanki elimizdekilerin kıymetini biliyormuşuz gibi
AMİİNNnurlu_yol yazdı:S.a Allah razı olsun kardeşim çok güzel. Dünya fanidir, isteriz o olsun bu olsun bir ipin hesabı ne kadar çetin geçiyor. Allah hesabını kolay veren, kabir azabı çekmeyen, cehennemden azat olan kullarından eylesin inşaAllah. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Allah razı olsun kardeşim sağ olunuz var olunuz