La ilahe illALLAHın yazıldığı yer(gerçek bir olay)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
La ilahe illALLAHın yazıldığı yer(gerçek bir olay)
Rusya'da acılan türk okullarının birinde gerçekleşen olaydır.
Buradan giden müslüman kardeşlerimiz İSLAMiyeti Rusya'da yayma izni olmadığı için üzüntü duyuyorlar ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı.Okulun gözde öğrencilerinden biri bi gün öğretmeni sınıftan içeriye girince "hocam,la ilahe ilALLAH ne demektir?"diye sorunca hem sınıftakiler hemde hoca hayrete düşer.hocada"sen nerden duydun bu kelimeyi"deyince öğrencide"hocam ilk önce siz anlamını söyleyin bende nerden duydugumu söylecem" der.hoca öğrenciyi dışarı alarak tekarr nerden duydugunu sorar öğrencide ilk önce anlamını bilmek ister.hoca artık söylemekten baska çaresi kalmadığı için"ALLAH'tan başka ilah yoktur"der.Ve"nerden duyduğunu söyle"diye tekrar ısrar edince öğrencide"ben bunu aylardır sizin alnınızda okuyorum"der.
rabbim bizlerede nasip etsin boyle ilahi ask ile yanmayi
alıntı
Buradan giden müslüman kardeşlerimiz İSLAMiyeti Rusya'da yayma izni olmadığı için üzüntü duyuyorlar ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı.Okulun gözde öğrencilerinden biri bi gün öğretmeni sınıftan içeriye girince "hocam,la ilahe ilALLAH ne demektir?"diye sorunca hem sınıftakiler hemde hoca hayrete düşer.hocada"sen nerden duydun bu kelimeyi"deyince öğrencide"hocam ilk önce siz anlamını söyleyin bende nerden duydugumu söylecem" der.hoca öğrenciyi dışarı alarak tekarr nerden duydugunu sorar öğrencide ilk önce anlamını bilmek ister.hoca artık söylemekten baska çaresi kalmadığı için"ALLAH'tan başka ilah yoktur"der.Ve"nerden duyduğunu söyle"diye tekrar ısrar edince öğrencide"ben bunu aylardır sizin alnınızda okuyorum"der.
rabbim bizlerede nasip etsin boyle ilahi ask ile yanmayi
alıntı
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re: La ilahe illALLAHın yazıldığı yer(gerçek bir olay)
MANEVİYAT ÂLEMİNDE BUNUN GİBİ BİRÇOK HADİSELER MEVCUTTUR.RABBİM CÜMLEMİZİ HAKİKİ HİZMET EHLİNDEN EYLESİN. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
- HARUN_2403
- Tecrübeli Üye
RABBİM CÜMLEMİZİ BÖYLE İBRETLİK OLAYLARA NAİL EYLESİN İNŞALLAH
AMİİN ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- islam_habercisi
- Özel Üye
- İletişim:
amin cok etkilendim valla rabbim hepimizi ibretlikten ders cıkarmayı nasip etsin
ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
Valla okurken tüylerim diken diken oldu.Allah razı olsun.
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)