Allah'ım!Sana seslenişim...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- Özel Üye
Allah'ım!Sana seslenişim...
Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.
Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır.
Allah'ım!Sana ihtiyacım var,beni bana bırakma,bana rahmetinle muamele et,beni afet,beni bağışla,bana merhamet et.
Allah'ım!Ben çok günahkarım,Settar isminle günahlarımı ört,bu gece hatrına,beni Sensiz bırakma,Sana muhtacım,beni kendinden başkasına muhtaç etme,ne olur Allah'ım dualarımı kabul et,dualarıma icabet et,hakkımda en hayırlısı neyse onu bana ver.
Allah'ım!Ölüm hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda bana ölümü nasip et,eğerki yaşamak hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda beni sevindir,rızıklandır,beni hayırlara çıkart,gönlümde ne hayırlı muradım varsa ver,ver Allah'ım,bu gece hürmetine ver.
Allah'ım!Senden sıhhat,afiyet,sağlık,huzur isterim,hayırlı bir ömür,son nefeste imanla ölmeyi nasip et.
"Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu."
La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah,demeyi son nefeste bizlere nasip et Ya Rabbi!!!...AMİNNNNNNNNNNN...
Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, Allah dilediğini
siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır.
Allah'ım!Sana ihtiyacım var,beni bana bırakma,bana rahmetinle muamele et,beni afet,beni bağışla,bana merhamet et.
Allah'ım!Ben çok günahkarım,Settar isminle günahlarımı ört,bu gece hatrına,beni Sensiz bırakma,Sana muhtacım,beni kendinden başkasına muhtaç etme,ne olur Allah'ım dualarımı kabul et,dualarıma icabet et,hakkımda en hayırlısı neyse onu bana ver.
Allah'ım!Ölüm hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda bana ölümü nasip et,eğerki yaşamak hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda beni sevindir,rızıklandır,beni hayırlara çıkart,gönlümde ne hayırlı muradım varsa ver,ver Allah'ım,bu gece hürmetine ver.
Allah'ım!Senden sıhhat,afiyet,sağlık,huzur isterim,hayırlı bir ömür,son nefeste imanla ölmeyi nasip et.
La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah,demeyi son nefeste bizlere nasip et Ya Rabbi!!!...AMİNNNNNNNNNNN...
En son senanur65 tarafından 30 Mar 2010, 17:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sizin "O"ndan başka hiçbir Yâriniz ve Yardımcınız yoktur...
Secde/4.Ayet
Secde/4.Ayet
- kardelencik
- Özel Üye
Re:
Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.
amin...
amin...
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
Re:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SON ZAMANLARDA BİZİMDE BÖYLE DUALARA İHTİYACIMIZ OLDU SEN HIZIR GİBİ YETİŞTİN.ALLAHÜ TEALA KABUL EDER İNŞALLAH BU DUALARINI VE DUALARIMIZI AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.SELAMÜNALEYKÜM
AÇAR SOLAR TÜRLÜ ÇİÇEK KİMLER GÜLMÜŞ,KİM GÜLECEK MURAT YALAN,ÖLÜM GERÇEK,DOSTLAR BENİ HATIRLASIN..
Re:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EN SON HAYATIMDA HİÇ BUKADAR GÜZEL DUA ETMEMİŞTİM.BİLİYORUZ Kİ,DUADA BİR İBADETTİR.AMİNNN DİYORUM YÜREĞİNE SAĞLIK.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
ALLAHIM SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BEN,SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIM.
Re:
La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah,demeyi son nefeste bizlere nasip et Ya Rabbi!!!...AMİİN
ALLAH RAZI OLSUN SENANUR KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah,demeyi son nefeste bizlere nasip et Ya Rabbi!!!...AMİİN
ALLAH RAZI OLSUN SENANUR KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Re:
allah razı olsun güzel kardeşim çok güzel bir paylaşım ve dua allah;u teala kimlerin ağzında dua kabul ediyorsabizimkisinide onlarla birlikte kabul buyursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dualarının sınırsız olması dileğiyle vesselam
Re:
AMİİİNNN Allah'ım bizleri razı olduğu kulları arasına dahil eder inşaAllah ve kendine layık kul, habibine layık ümmet eyler. Efendimiz(sav)'in sancağı altında buluşabilmek duası ile... Allah'a emanet olunuz.
Ayrıca esmerim kardeşim, eğer kendi şahsınıza ait bir paylaşım veya istek olacaksa "Üyelerden Duyurular" bölümümüzde yeni bir başlık altında yapabilirsiniz. Saygılar...
Ayrıca esmerim kardeşim, eğer kendi şahsınıza ait bir paylaşım veya istek olacaksa "Üyelerden Duyurular" bölümümüzde yeni bir başlık altında yapabilirsiniz. Saygılar...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Re:
selamun aleykum ben çok zor günler geçiryorum ne olur bana dua edin elbette herkesin zor zamanları vardır biliyorum ama kendimi sizi tanımadığım halde yakın hissediyorum ne olur dualarınızla bana yardımcı olun allah razı olsun şimdiden allah herkesin yar ve yardımcısı olsun( amin)ve selam
Re:
Tanımanıza gerek yok sevgili kelebek kardeşim. Allah'ın izni ile biz burada din kardeşleri olarak toplanıyor, paylaşımlarda bulunuyoruz. Nitekim siz de pek tabiki kardeşimizsiniz ve sizin sorunlarınız bizi de ilgilendirir. Şartlar dolayısıyla yanınızda değiliz belki ama dualarımızla her daim yanınızdayız.
İçiniz ferah olsun, Rabbim kalbinize genişlik verir, her daim yanınızda olur ve tüm sıkıntılarınızdan hayırlısı ile kurtulursunuz inşaAllah. Tabi bunların dışında yapabileceğimiz birşeyler olursa onları da paylaşırsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız. Allah'a emanet olunuz.
İçiniz ferah olsun, Rabbim kalbinize genişlik verir, her daim yanınızda olur ve tüm sıkıntılarınızdan hayırlısı ile kurtulursunuz inşaAllah. Tabi bunların dışında yapabileceğimiz birşeyler olursa onları da paylaşırsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız. Allah'a emanet olunuz.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Re:
allah razı olsun beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam bunu yazmanız bile yeter tekrardan allah razı olsun selametle kalın vesselam allah yardımcınız olsın amin inşallah
- kelebek_02
- Tecrübeli Üye
Re:
inci abla aklıma geldikçe siteye girip size yazmak istiyorum allah razı olsun gerçekten çok mutluyum
- barissaygili
- Tecrübeli Üye
Re:
Allah duanız, duamızı, dualarımızı kabul eder inşallah. Sen doğru yoldan ayırma Ya Rabbim... AMİN