Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
seni çağıran olmaz mı sayın yöneticim (gülferi). ucharfbesnokta hocam dün çağırmış olması lazım.
Benden sonra berrak gelir inşallah ....
Saygılarımla
Benden sonra berrak gelir inşallah ....
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Ve işte geldiim, beni çağıran herkese teşekkür ederim. Gülferi ablacım seni çağırıyoruz ama pek sık giremediğin için kaçırıyorsun sanırım. Yoksa seni unutmak mümkün müdür???
Benden sonra da melek gelsin inşallah
Benden sonra da melek gelsin inşallah
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
Hoşegldiniz inci ve diğerleri:) gecenin bu saatinde benden başka bi online inci olduğu için bn de onu çağırıyorum yeniden;) teşrif eder misiniz efendim?
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Esselâmü aleyküm arkadaşlar. Davet eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Kim gelsin; isteyen herkes gelebilir kapımız açık. Selametle...........
Kim gelsin; isteyen herkes gelebilir kapımız açık. Selametle...........
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
- kardelencik
- Özel Üye
- kardelencik
- Özel Üye
- kardelencik
- Özel Üye
- kardelencik
- Özel Üye
Re:
Esselamu Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü.
"Ey kalpleri istediği yöne evirip çeviren Allah'ım! Bizim kalbimizi kendi dinin üzerine sabit kıl ve bizleri razı olduğun kulların arasına dahil eyle!"
olmuştur sanırım berrak
Beni çağıran arkadaşlara da en derin saygılarımı sunuyorum. Benden sonra da gülyaprak ablam ya da nahnulillah gelsin inşaallah.
"Ey kalpleri istediği yöne evirip çeviren Allah'ım! Bizim kalbimizi kendi dinin üzerine sabit kıl ve bizleri razı olduğun kulların arasına dahil eyle!"
olmuştur sanırım berrak
Beni çağıran arkadaşlara da en derin saygılarımı sunuyorum. Benden sonra da gülyaprak ablam ya da nahnulillah gelsin inşaallah.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..