BİR GECENİ SATIN ALABİLİRMİYİM BABACIĞIM
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
BİR GECENİ SATIN ALABİLİRMİYİM BABACIĞIM
AHMET YORGUN ARGIN EVE GELMİŞ ADETA KENDİNİ KOLTUĞA ZOR ATMIŞTI.BİR KAÇ DAKİKA SOLUKLANDIKTAN SONRA YANI BAŞINDA DURAN ÖMERE BAKTI KÜÇÜK ÇOCUK BABACIM ODAMA GELİRMİSİN SANA BİR ŞEY GÖSTERECEĞİM
ŞİMDİ OLMAZ ÖMERCİĞİM ÇOK YORGUNUM BAK HER TARAFIM AĞRIYOR SEN GİT OYNA BEN BİR ARA BAKARIM
AMA BABA !!!
HADİ DEDİM ÖMER BİRAZ RAHAT DUR.
ÖMER UMUDUNU KESİP ODASININ YOLUNU TUTTU ARADAN BİR KAÇ SAAT GEÇMİŞTİ SESİ SOLUĞU ÇIKMIYORDU HAYLAZIN AHMET KALTI ODANIN ARALIK DURAN KAPISINDAN BAKTI ÖMER YATAĞINDA KUMBARASINA SARILMIŞ UYUYORDU.İÇERİ GİRİP ELLERİNİN ARASINDAKİ KUMBARAYI ALDI ETEJERİN ÜZERİNE BIRAKTI YAVAŞÇA ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ VE ODADAN DIŞARIYA ÇIKARKEN BİRAZ PİŞMANLIK BİRAZDA ŞEVKATLE OĞLUNUN YÜZÜNE BİR KERE DAHA BAKTI
SABAH ERKENDEN İŞE ÇIKIP TÜRLÜ MEŞGULİYETLER VE BÜYÜK YORGUNLUKLA AKŞAM YİNE EVİNE DÖNMÜŞTÜ AHMET KAPIDA ÖMER BABACIM BANA YARDIM EDERMİSİN DİYE YANINA GELDİ
OĞLUM ÇOK İŞİM VAR BAK YİNE İŞE GİTMEM GEREKİYOR HEM ÇALIŞMASSAM NASIL PARA KAZANIRIZKİ SONRA
BABACIM GİTMESEN OLMAZMI BU AKŞAM GİTME
DİYORUMYA OĞLUM PARA KAZANMAM GEREKİYOR HEM HER ZAMAN MESAİ YOKKİ
AMA HEP YORGUN OLUYORSUN SEN
TAMAM OĞLUM HADİ ŞİMDİ YEMEK YİYELİM
YEMEĞE OTURDULAR ÖMER
BABA NEKADAR ALIYORSUN BİR AKŞAMDA
NE YAPACAKSIN OĞLUM ŞİMDİ HADİ YEMEĞİNİ YE HEM SOFRADA KONUŞULMAZ
HADİ BABA LÜTFEN NEKADAR ALIYORSUN
YAVAŞ YAVAŞ YORGUNLUĞUN VERDİĞİ TESİRLE SİNİRLENEN AHMET ÖMERE DÖNEREK BİRDE HESAPMI VERECEĞİZ SANA HADİ ÇABUK ODANA YEMİYORSAN DİYE GÜRLEDİ
ZAVALLI ÖMER ASLINDA BİR DAKKA DAHA FAZLA GÖREBİLMEK İÇİN CAN ATTIĞI BABASININ YANINDAN ODASINA DOĞRU HIZLA UZAKLAŞTI
NEDEN SONRA KENDİNE GELEN AHMET YAVRUSUNUN YANINA GİDİP
BAK OĞLUM BU GÜN ÇOK YORULDUM ONUN İÇİN BİRAZ SİNİRLERİM BOZUK HEM NE YAPACAKSIN NEKADAR KAZANDIĞIMI SENDEMİ ÇALIŞMAYA KARAR VERDİN YOKSA
HAYIR MERAK ETTİM BABACIĞIM
AHMET ŞÖYLE BİR HESAP YAPARAK AŞAĞI YUKARI OTUZBEŞ MİLYON
VE AHMET ÖMERİN GÖNLÜNÜ ALARAK MESAİYE YETİŞMEK İÇİN EVDEN AYRILDI
GÜNLER BÖYLE GEÇİYORDU BİR GECE AHMET EVE GEÇ SAATTE GELİP UYUKLAYAN OĞLUNUN YANINA GİTTİ BABASINI GÖREN ÖMER BABA BANA BEŞ MİLYON VERİRMİSİN
AHMET BİRAZDA KIZARAK NE YAPACAKSIN BEŞ MİLYONU GECENİN BİR YARISI İNSAN BİR HOŞ GELDİN BABACIM DER DAHA DÜN VERDİN SİZE HARÇLIKLARINIZI NEYAPTINIZ.
SONRA KALKARAK ODADAN ÇIKAR AMA BİRKAÇ DAKKA SONRA SİNİRİ GEÇER YAPTIĞINI ANLAYIP TEKRAR ÖMERİN YANINA DÖNER ELİNİ CEBİNE ATAR VE ALBAKALIM BEŞ MİLYONU DER.
ODA NE ÖMER SEVİÇLE İÇİNDEN PARALARI ÇIKARDIĞI KUMBARAYI BİR KENARA BIRAKIR
BUNU HAYRETLE İZLEYEN AHMET YİNE SİNİRLENİR BUNE BİRDE BENDEN UTANMADAN BEŞ MİLYON İSTİYORSUN BENDE KABAHAT ÇOCUK AKLIYLA İŞ YAPIYORUM DİYE SÖYLENİR
TABİ KONU TAMAMEN FARKLIDIR.
ÖMERİN MASUM CEHRESİNDE BİR TİTREME VE GÖZLERİ SULANARAK
BABACIĞIM BURADA TAM OTUZBEŞ MİLYON OLDU SENİN BİR GECENİ SATIN ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİM BENİMLE BİR GECE OYNARMISIN
ÖMERİN AVUÇLARI İÇİNDEN USULCA YATAĞA BIRAKTIĞI BURUŞMUŞ PARALARA BAKAN AHMET GÖZLERİNDEN YAŞLAR DÖKÜLEREK YAVRUSUNU BAĞRINA BASIYOR VE EKLİYORDU
BABASININ BİRTANESİ AFFET BENİ OLURMU AFFET.
ŞİMDİ OLMAZ ÖMERCİĞİM ÇOK YORGUNUM BAK HER TARAFIM AĞRIYOR SEN GİT OYNA BEN BİR ARA BAKARIM
AMA BABA !!!
HADİ DEDİM ÖMER BİRAZ RAHAT DUR.
ÖMER UMUDUNU KESİP ODASININ YOLUNU TUTTU ARADAN BİR KAÇ SAAT GEÇMİŞTİ SESİ SOLUĞU ÇIKMIYORDU HAYLAZIN AHMET KALTI ODANIN ARALIK DURAN KAPISINDAN BAKTI ÖMER YATAĞINDA KUMBARASINA SARILMIŞ UYUYORDU.İÇERİ GİRİP ELLERİNİN ARASINDAKİ KUMBARAYI ALDI ETEJERİN ÜZERİNE BIRAKTI YAVAŞÇA ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ VE ODADAN DIŞARIYA ÇIKARKEN BİRAZ PİŞMANLIK BİRAZDA ŞEVKATLE OĞLUNUN YÜZÜNE BİR KERE DAHA BAKTI
SABAH ERKENDEN İŞE ÇIKIP TÜRLÜ MEŞGULİYETLER VE BÜYÜK YORGUNLUKLA AKŞAM YİNE EVİNE DÖNMÜŞTÜ AHMET KAPIDA ÖMER BABACIM BANA YARDIM EDERMİSİN DİYE YANINA GELDİ
OĞLUM ÇOK İŞİM VAR BAK YİNE İŞE GİTMEM GEREKİYOR HEM ÇALIŞMASSAM NASIL PARA KAZANIRIZKİ SONRA
BABACIM GİTMESEN OLMAZMI BU AKŞAM GİTME
DİYORUMYA OĞLUM PARA KAZANMAM GEREKİYOR HEM HER ZAMAN MESAİ YOKKİ
AMA HEP YORGUN OLUYORSUN SEN
TAMAM OĞLUM HADİ ŞİMDİ YEMEK YİYELİM
YEMEĞE OTURDULAR ÖMER
BABA NEKADAR ALIYORSUN BİR AKŞAMDA
NE YAPACAKSIN OĞLUM ŞİMDİ HADİ YEMEĞİNİ YE HEM SOFRADA KONUŞULMAZ
HADİ BABA LÜTFEN NEKADAR ALIYORSUN
YAVAŞ YAVAŞ YORGUNLUĞUN VERDİĞİ TESİRLE SİNİRLENEN AHMET ÖMERE DÖNEREK BİRDE HESAPMI VERECEĞİZ SANA HADİ ÇABUK ODANA YEMİYORSAN DİYE GÜRLEDİ
ZAVALLI ÖMER ASLINDA BİR DAKKA DAHA FAZLA GÖREBİLMEK İÇİN CAN ATTIĞI BABASININ YANINDAN ODASINA DOĞRU HIZLA UZAKLAŞTI
NEDEN SONRA KENDİNE GELEN AHMET YAVRUSUNUN YANINA GİDİP
BAK OĞLUM BU GÜN ÇOK YORULDUM ONUN İÇİN BİRAZ SİNİRLERİM BOZUK HEM NE YAPACAKSIN NEKADAR KAZANDIĞIMI SENDEMİ ÇALIŞMAYA KARAR VERDİN YOKSA
HAYIR MERAK ETTİM BABACIĞIM
AHMET ŞÖYLE BİR HESAP YAPARAK AŞAĞI YUKARI OTUZBEŞ MİLYON
VE AHMET ÖMERİN GÖNLÜNÜ ALARAK MESAİYE YETİŞMEK İÇİN EVDEN AYRILDI
GÜNLER BÖYLE GEÇİYORDU BİR GECE AHMET EVE GEÇ SAATTE GELİP UYUKLAYAN OĞLUNUN YANINA GİTTİ BABASINI GÖREN ÖMER BABA BANA BEŞ MİLYON VERİRMİSİN
AHMET BİRAZDA KIZARAK NE YAPACAKSIN BEŞ MİLYONU GECENİN BİR YARISI İNSAN BİR HOŞ GELDİN BABACIM DER DAHA DÜN VERDİN SİZE HARÇLIKLARINIZI NEYAPTINIZ.
SONRA KALKARAK ODADAN ÇIKAR AMA BİRKAÇ DAKKA SONRA SİNİRİ GEÇER YAPTIĞINI ANLAYIP TEKRAR ÖMERİN YANINA DÖNER ELİNİ CEBİNE ATAR VE ALBAKALIM BEŞ MİLYONU DER.
ODA NE ÖMER SEVİÇLE İÇİNDEN PARALARI ÇIKARDIĞI KUMBARAYI BİR KENARA BIRAKIR
BUNU HAYRETLE İZLEYEN AHMET YİNE SİNİRLENİR BUNE BİRDE BENDEN UTANMADAN BEŞ MİLYON İSTİYORSUN BENDE KABAHAT ÇOCUK AKLIYLA İŞ YAPIYORUM DİYE SÖYLENİR
TABİ KONU TAMAMEN FARKLIDIR.
ÖMERİN MASUM CEHRESİNDE BİR TİTREME VE GÖZLERİ SULANARAK
BABACIĞIM BURADA TAM OTUZBEŞ MİLYON OLDU SENİN BİR GECENİ SATIN ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİM BENİMLE BİR GECE OYNARMISIN
ÖMERİN AVUÇLARI İÇİNDEN USULCA YATAĞA BIRAKTIĞI BURUŞMUŞ PARALARA BAKAN AHMET GÖZLERİNDEN YAŞLAR DÖKÜLEREK YAVRUSUNU BAĞRINA BASIYOR VE EKLİYORDU
BABASININ BİRTANESİ AFFET BENİ OLURMU AFFET.
Re: BİR GECENİ SATIN ALABİLİRMİYİM BABACIĞIM
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY İNANMIYORUM BU DÜNYA İŞLERİ YÜZÜNDEN HERŞEYİ KAÇIRIYORUZ ETRAFIMIZDAKİLERİ KIRIYORUZ YAZIK YA
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Peygamberimiz (s.a.v.) Efendimiz ümmetini, evlenip çocuk sahibi olarak çoğalmaya teşvik etmiş, çocukları sevmiş ve herkesin sevmesini istemiştir. Kendileri deve üzerinde bir yerden gelirken çocukları görürse, onları devesine alır ve sevindirirdi. Çocukları sevdiği için rastladığı yerde selâm verir, böylece hem onların gönüllerini hoş eder, hem de terbiye ederdi.
Bir gün Hâlid bin Saîd (r.a.)isimli bir sahabî, yanına aldığı küçük kızı ile beraber Peygamberimiz (s.a.v.)'i ziyarete gelmişdi. Kız Habeşistan'da dünyaya geldiği için ona Habeş dili ile 'güzel kız'diye hitap etmiş, onu yanına almış, kızın kendisi ile oynamasına ve bu arada, iki kürek kemiği arasındaki 'peygamberlik mührü'ile oyalanmasına izin vermişti. Bilâhare kendisine bir yerden etrafı işlemeli kumaş parçaları hediye edilmiş, bunu kime vereceğini bir müddet düşündükten ve yanındakilere sorduktan sonra, Hâlid'in bu küçük kızını çağırtarak kumaşları ona vermiştir. Bir başka gün yoksul bir kadın, iki çocuğu ile beraber Hz.Âişe'ye gelir. Âişe vâlidemiz bunlara, verecek başka bir şey bulamadığı için, bir tek hurma verir, kadın da bu hurmayı iki parçaya böler ve çocuklarına verir. Müsâfirler ayrıldıktan sonra Resûlüllah (s.a.v.) Hz.Âişe'nin yanına gelince, Âişe vâlidemiz hâdiseyi kendilerine anlatır. Efendimiz şu cevabı verirler:
'Allah, kimlere çocukları sevdirir, onlar da hakkıyla severlerse ateşten kurtulurlar.'
Çocukluğunu Peygamberimiz(s.a.v.)'inyanında geçiren Hz. Enes (r.a.), Resûlüllah'ın şöyle buyurduğunu nakletmiştir:
'Uzunca kılmak üzere bir namaza durduğum zaman, bir çocuğun ağladığını duyarsam, namazımı kısaltırım; çünkü çocuğun ağlaması anneyi üzer."
Bir gün Hâlid bin Saîd (r.a.)isimli bir sahabî, yanına aldığı küçük kızı ile beraber Peygamberimiz (s.a.v.)'i ziyarete gelmişdi. Kız Habeşistan'da dünyaya geldiği için ona Habeş dili ile 'güzel kız'diye hitap etmiş, onu yanına almış, kızın kendisi ile oynamasına ve bu arada, iki kürek kemiği arasındaki 'peygamberlik mührü'ile oyalanmasına izin vermişti. Bilâhare kendisine bir yerden etrafı işlemeli kumaş parçaları hediye edilmiş, bunu kime vereceğini bir müddet düşündükten ve yanındakilere sorduktan sonra, Hâlid'in bu küçük kızını çağırtarak kumaşları ona vermiştir. Bir başka gün yoksul bir kadın, iki çocuğu ile beraber Hz.Âişe'ye gelir. Âişe vâlidemiz bunlara, verecek başka bir şey bulamadığı için, bir tek hurma verir, kadın da bu hurmayı iki parçaya böler ve çocuklarına verir. Müsâfirler ayrıldıktan sonra Resûlüllah (s.a.v.) Hz.Âişe'nin yanına gelince, Âişe vâlidemiz hâdiseyi kendilerine anlatır. Efendimiz şu cevabı verirler:
'Allah, kimlere çocukları sevdirir, onlar da hakkıyla severlerse ateşten kurtulurlar.'
Çocukluğunu Peygamberimiz(s.a.v.)'inyanında geçiren Hz. Enes (r.a.), Resûlüllah'ın şöyle buyurduğunu nakletmiştir:
'Uzunca kılmak üzere bir namaza durduğum zaman, bir çocuğun ağladığını duyarsam, namazımı kısaltırım; çünkü çocuğun ağlaması anneyi üzer."
- hakandidinir
- Özel Üye
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BİR MÜSLÜMANA HER KONUDA EN İYİ ÖRNEK PEYGAMBERİMİZ (SAV) DİR ONUN YOLUNDA OLABİLME DİLEĞİYLE
RAHMANA EMANET OLUNUZ
RAHMANA EMANET OLUNUZ
cok duygulandım ya okuyunca inan gözlerimden gayri ihtiyari yaşlar süzüldü..Rabbim huzurlu bir yuva iyi bir ebeveyn olmayı nasip etsin..hem evlatlarımıza güzel ahlak hemde bizlere güzel ahlaklar nasip etsin..Allah razı olsun değerli kardeşim..inş yuvandan huzur kalbinden ALLAH sevgisi eksik olmaz..selametle
Testiyi doldurmak için çeşmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
- hakandidinir
- Özel Üye
RABBİM SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM YÜCE MEVLAM ONUN İSMİYLE ATAN KALBİNE AFİYET VE FERAHLIK VERSİN SÖZÜNE HİKMET NASİP ETSİN NURLA DOLDURSUN DÖRT BİR YANINI HAKTAN YANA KILSIN HER DAİM AKLINI İLMİNİ SEVDİRSİN SANA VE SENİ SEVDİRİP LAYIK EYLESİN İLMİNE
GÜZEL GÖZLERİNE CEMALİNİN PIRILTILARINI DÜŞÜRSÜN DİLERİM CENNETTE APAÇIK SENDE CEMALİN GÖRÜRSÜN
DAHA NE DESİN BU ACİZ ANCAK BUKADAR SÖYLER HANİ NEDERLER SÖZ SAHİBİNİNDİR RABBİMİZE AİTTİR TÜM GÜZEL SÖZLER SÖZLERİN VE BİZLERİN SAHİBİNE EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM
GÜZEL GÖZLERİNE CEMALİNİN PIRILTILARINI DÜŞÜRSÜN DİLERİM CENNETTE APAÇIK SENDE CEMALİN GÖRÜRSÜN
DAHA NE DESİN BU ACİZ ANCAK BUKADAR SÖYLER HANİ NEDERLER SÖZ SAHİBİNİNDİR RABBİMİZE AİTTİR TÜM GÜZEL SÖZLER SÖZLERİN VE BİZLERİN SAHİBİNE EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM
COK GÜZEL DUALARDA BULUNMUŞSSUN KARDEŞİM BENDE DİYORUM Kİ MUMİN MUMİNİN AYNASIDIR...DUALARAINA CANI YUREKTEN AMİN DİYORUM..RABBİM RAZI OLSUN...
Testiyi doldurmak için çeşmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
- hakandidinir
- Özel Üye
rabbim cümlemizden razı olsun
Dualarınıza bende Amin diyorum Değerli kardeşlerim.paylaştıklarınızdan alınıcak dersler büyük.Allah razı olsun
En Emine Emanet Olun..
En Emine Emanet Olun..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)