Yok Mu Arttıran...???
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
e buyrun okuyalım ozaman inşbuda benim siteye bi katkım olsun
inş
amin
salavatı siz başlattınız bende yasini başlatarak inş
siteye bi katkım olsun
inş
amin
allah mubarek eylesin amin
inş
amin
salavatı siz başlattınız bende yasini başlatarak inş
siteye bi katkım olsun
inş
amin
allah mubarek eylesin amin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olmazmı canlar hadi bu güzelliktede bana yardımcı olun allah için herkes hiç degilse hergün elindengeldigince bitanede olsa okusa yinekarımıza olur haydi canlar bu güzelligide allah için birkerecik olsada yapalım
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
S.A
EFENDİMİZ S.A.V. BUYURMUŞTURKİ
Cuma gününde bana çok salavat getiriniz.Muhakkakki sizin salavatlarınız bana ulaşır"sahabeyi kiram
ya resulullah
selavatlarımız sana nasıl ulaşır"diye sorduklarında EFENDİMİZ S.A.V.
muhakkaki allahu taala yeryüzüne peygamberlerin cesetlerini"yemeyi"haram kıldı"
<yanipeygamberlerin cesetleri çürümez<
buhari müslim <buyurmuştur.
cuma günü bana çok salavat getirin "muhakkakki salavatınız bana ulaşır ben işitirim "
"bana salavat getirmek sırat üzerinde nurdur. kim bana cuma günü 80 kere salavat getirirse 80 senelik günahı affedilir"
"darakutni ,muhtarul ,ehadis"
"kıyamet günüde bana her yerde en yakın olanınız dünyada bana en çok selavat getireninizdir. ALLAHU taala onun "70 ahiret 30da dünya ihtiyaçlarından olmak üzere tam 100 ihtiyacını giderir. sonra bir melegi vazifelendirir.o melek o kişinin ismini soyunu ve kabilesini bildirir.bende onu yanımda bulunan beyaz bir sahifeye kayıt ederim "<ibni ,sad rumuz "<
EFENDİMİZ S.A.V. BUYURMUŞTURKİ
Cuma gününde bana çok salavat getiriniz.Muhakkakki sizin salavatlarınız bana ulaşır"sahabeyi kiram
ya resulullah
selavatlarımız sana nasıl ulaşır"diye sorduklarında EFENDİMİZ S.A.V.
muhakkaki allahu taala yeryüzüne peygamberlerin cesetlerini"yemeyi"haram kıldı"
<yanipeygamberlerin cesetleri çürümez<
buhari müslim <buyurmuştur.
cuma günü bana çok salavat getirin "muhakkakki salavatınız bana ulaşır ben işitirim "
"bana salavat getirmek sırat üzerinde nurdur. kim bana cuma günü 80 kere salavat getirirse 80 senelik günahı affedilir"
"darakutni ,muhtarul ,ehadis"
"kıyamet günüde bana her yerde en yakın olanınız dünyada bana en çok selavat getireninizdir. ALLAHU taala onun "70 ahiret 30da dünya ihtiyaçlarından olmak üzere tam 100 ihtiyacını giderir. sonra bir melegi vazifelendirir.o melek o kişinin ismini soyunu ve kabilesini bildirir.bende onu yanımda bulunan beyaz bir sahifeye kayıt ederim "<ibni ,sad rumuz "<
Re:
Esselamu aleyküm kardeşler.Bu zamanda mürşidi olmayanın mürşidi şeytandır.Niye çünkü insanın kendi kendine islamı yaşaması bu ahir ve fitne zamanında çok zordur.Şeytan ve onun insan kılığındaki adamları yani günümüzyaşayan insanı etrafta cirit atıyor.Yani demek istiyorumki ALLAHın dostlarını sevmemiz lazım.Onları arayı bulmak lazım.Araştırmak öğrenmek gerek.Onların hayatını okumak gerek.ALLAH dostları sadece önceden yaşamış kabirdeki yatan zatlar değildir.Günümüzde yaşayan bi çok mürşidi kamil vardır.Mürşidi kamil kendi nefsini terbiye etmiş kimsedir.Yani bu zaman çok zor zaman dır.Nefsi nefsi zamanıdır.Ölüm gelmeden önce bi mürşid bulup ona biat etmek lazım gelir.Bilmeyenlere yazdım sitede yanlış anlaşılma olmasın.ALLAH a emanet olun.Esselamu aleyküm.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun kardeşimizden çok iyi bi hatırlatma yapmış umarım inş sizlerde anlar evde destek veririsiniz
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
250 de ben alıyorum arkadaşlar.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- islamyolu_89
- Özel Üye