VEDA
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
VEDA
slm arkadaşlar bende diger arkadaşlar gibi artık bu siteye faydam olmadıgını düsünüyorum ve veda ediyorum size. Hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun
zaten uzun süredir siteye giriş yapmıyordum Allah a emanet olun sizden çok şeylar ögrendim...
medcezir abi üyeligimi iptal edersen sevinirim
zaten uzun süredir siteye giriş yapmıyordum Allah a emanet olun sizden çok şeylar ögrendim...
medcezir abi üyeligimi iptal edersen sevinirim
Re: VEDA
Can dostum nereye?
Gitmen beni derinden üzdü emin ol... Ama dilerim etrafındakilere umut saçmaya devam edersin...
Allah(c.c) a emanet ol dostum!..
Seni çok özleyeceğim...
Gitmen beni derinden üzdü emin ol... Ama dilerim etrafındakilere umut saçmaya devam edersin...
Allah(c.c) a emanet ol dostum!..
Seni çok özleyeceğim...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Selametle inşallah.
Sitemizde üyelik, iptali yada silme gibi bir mevzu söz konusu değildir. Bu gibi istekleri de anlamsız buluyorum. Siteye zaten girmemeye karar vermişsiniz, üyeliğiniz silinse ne olur silinmese ne olur anlayabilmiş değilim.
Üye silme işlemi forum düzenini bozduğundan böyle bir uygulamamız söz konusu değildir.
Saygılarımla
Sitemizde üyelik, iptali yada silme gibi bir mevzu söz konusu değildir. Bu gibi istekleri de anlamsız buluyorum. Siteye zaten girmemeye karar vermişsiniz, üyeliğiniz silinse ne olur silinmese ne olur anlayabilmiş değilim.
Üye silme işlemi forum düzenini bozduğundan böyle bir uygulamamız söz konusu değildir.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com