Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Melek kardeşim beni çağırmış... Geç oldu ama olsun... Benden sonrada hayır sever bir kardeşimiz gelsin inş....
"Muhakkak ki, zâlim idârecilerin huzûrunda hakkı ve adâleti müdâfaa etmek, Allâh indinde cihâdın en yücesidir." (Tirmizî, Ebû Dâvud)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hepinize saygılar sevgiler hürmetler inş sizleri çok sevyor sizlere selmlarımı sunuyorum allah hepizden razı olsun hamd olsun askerligim bitti bitirdim geldim ve sizleride unutmadım ne askerde nede başka bir yerde ve geldim allah hpinizden raazı olsun amin makamınız cennet mertebeniz yüksek olsun amin
benden sonra gülferi ablamız medcezir abimiz olmassa e_yıldız kafkef umutlu mutlu kardeşim gelsin
benden sonra gülferi ablamız medcezir abimiz olmassa e_yıldız kafkef umutlu mutlu kardeşim gelsin
Re:
Hoşgeldin lazhüseyin kardeşim..Askerlik bittimi ,neçabuk diyecektim..Yada bize öyle geldi..nasılsın bakalım özledik seni..Allah'a emanet ol..ALLAH senden de razı olsun..Bende adanadaydım daha önce askerlik yaptığın yere yakın yerde oturuyordum..Rabbim herşeyin hayırlısını versim kardeşim..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hoşgeldin lazhüseyin.Keyfin yerindedir inşallah.
Beni de davet etmişsin teşekkür ederim.
Benden sonrada ertuğrul abimiz gelsin inşallah
Beni de davet etmişsin teşekkür ederim.
Benden sonrada ertuğrul abimiz gelsin inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun gülferi ablam medcezir abim sizler için ne desem azdur allah razı olsun hepinizi seviyor saygı sevgilerimi sunuyorum ve dualarımdada inş unutmayacagım yolunuz selametli yüzünüz ak olsun allah razı olsun
Re:
O ben olabilirim ertuğrul hocam..Ama hayat bu ya yinede belli olmaz..ALLAH izin verdikçe , inşALLAH burdayım herzaman..Benden sonra gülyüzlüm ablam gelsin de bi görelim..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
hayırlı sabahlar arkadaşlar ben geldim gelir gelmezde bişey isteyeceğim yardımcı olursanız çook sevinirim hani sitede yanlış hatırlamıyorsam sera ablamın gönderdiği diş ağrısı için dua vardı o duayı bulamadım acil olarak bulabilir misiniz?
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim: