VEDA

Üyelere Ait Çeşitli Haberlerin Yer Aldığı Forumumuz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
islamsevdasi
Özel Üye
Özel Üye

VEDA

Mesaj gönderen islamsevdasi »

selamun aleykum kardeşlerim,
değerli islamiyaşam üyelerine: başta site yöneticilerine, forum sorumlusu kardeslerime ve diğer abi, abla ve kardeşlerime can-ı gönülden teşekür ediyorum. bu siteyi kuran ve emeği geçen tüm kardeşlerimden allah razı olsun. bugüne kadar çok güzel bilgiler paylaştık, gönlümüzden geçen güzellikleri, islamiyetin güzelliğini, sevgiyi ve kardeşliği paylaştık. eğer ki bugüne kadar bir kusurum olduysa, bilmeden, istemeden sizleri üzecek bir şey yaptımsa sizlerden özür diliyorum. sürç-i lisan ettiysem affola. hakkınızı helal edin. rabbim gönlünüze göre versin. allah hepinizden razı olsun. hakkınızı helal edin. selam ve dua ile.
ucharfbesnokta
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Re: VEDA

Mesaj gönderen ucharfbesnokta »

Hayırdır kardeşim...
Bizden yana helal olsun...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: VEDA

Mesaj gönderen gulferi »

Sitedeki üyelere noluyor anlamadım ki nerden çıkıyor bu gitmekte..Burda kardeşçe güzel ve faydalı şeyler paylaşıyorduk.Hepimiz bir aile gibiydik. Ama böyle ayrılmalar çok üzüyor gerçekten..İnşALLAH önemli bir sebebi yoktur kardeşim..ALLAH'a emanet olunuz..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

hayrola inşallah,helâli hoş olsun kardeşim sanada.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

:roll: :(

Aleyküm Selam İslamsevdası. Gerçekten ne oluyor çok merak ettim, neden böyle ani bir karar verdiniz acaba? Bu sitede çok güzel şeyler paylaşıldığı, tanımadan, gıyaben güzel dostluklar kurulduğu kanaatindeyim, acaba bir kusurumuz mu oldu?

Sizin için de yine hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum. Allah'a emanet olun!
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

Selametle kardeşim... Allah(c.c) her daim yanında olsun... :(
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Kullanıcı avatarı
pembem
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen pembem »

s.a
veda eden arkadaşlara cidden çok şaşırıyorum,siteye girmek istemiyorsanız bir daha girmezsiniz olur biter.yani veda yazısından sonra tövbeli gibi bir daha buraya girmeyecek misiniz?aklınıza bir soru da mı takılsa girmeyeceksiniz,peki biz bunu nasıl anlıycaz.ben açıkcası veda yazılarını yazan arkadaşları hiç samimi bulmuyorum,bu siteye belki ilk defa gelen,konuyla ilgili bilgisi olmayan bir kimse tesadüfen bu yazıyı görürse ne düşünür acaba??arkadaşlar lütfen böyle güzel sitelerin kıymetini bilelim,saçmalıklarımıza kurban etmeyelim...
selametle

“Üyelerden Duyurular” sayfasına dön