Kendi çekimlerim..(Kabe-i muazzama- Ravza-i mutahhara)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Kendi çekimlerim..(Kabe-i muazzama- Ravza-i mutahhara)
Esselamü aleyküm ve rahmetullahü ve beraketühü..
Öncelikle Rabbim nasip etti o mübarek topraklara gittik ve hayırlısıyla umre yaptık..ALLAH kabul etsin..
İslamiyasam üyelerine herkese çok çok dua ettik unutmadık inşALLAH..Rabbim oraları görmek isteyen,arzulayan ve kalbinde
oraların aşkıyla yanan herkese bütün ümmeti muhammede nasip etsin..Gerçekten görülmeye değer yerler,oraların maneviyatı bir başka..
Biz gördüğümüz zaman hayalmi yoksa rüyamı diye bir süre kendimize gelemedik..Dünyayla hiçbir ilişkin yok, nasıl ibadet yapsam nasıl boş durmasam diye çalışıyorsun..Birbaşka diyarlar..Rabbim zatına hakiki kul, habibine hakiki ümmet eylesin..Peygamber efendimizin şeffatine mazhar eylesin cümle ümmeti muhammedi..
Şimdi kendi çekimlerim olan omübarek yerlerin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..O manevi havayı yaşamanız ümidiyle
Ebatları biraz büyük ama yinede paylaşmak istedim...
Öncelikle Rabbim nasip etti o mübarek topraklara gittik ve hayırlısıyla umre yaptık..ALLAH kabul etsin..
İslamiyasam üyelerine herkese çok çok dua ettik unutmadık inşALLAH..Rabbim oraları görmek isteyen,arzulayan ve kalbinde
oraların aşkıyla yanan herkese bütün ümmeti muhammede nasip etsin..Gerçekten görülmeye değer yerler,oraların maneviyatı bir başka..
Biz gördüğümüz zaman hayalmi yoksa rüyamı diye bir süre kendimize gelemedik..Dünyayla hiçbir ilişkin yok, nasıl ibadet yapsam nasıl boş durmasam diye çalışıyorsun..Birbaşka diyarlar..Rabbim zatına hakiki kul, habibine hakiki ümmet eylesin..Peygamber efendimizin şeffatine mazhar eylesin cümle ümmeti muhammedi..
Şimdi kendi çekimlerim olan omübarek yerlerin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..O manevi havayı yaşamanız ümidiyle
Ebatları biraz büyük ama yinede paylaşmak istedim...
En son gulferi tarafından 05 Nis 2009, 21:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Çok iyi etmişsin çekmekle Allah razı olsun...
Bizlerede hayırlısı ile gitmek nasip olur inşallah.
Abla birde resimlerin boyutunu biraz küçültebilirsen daha güzel durucak sanki...
Saygılarımla
Bizlerede hayırlısı ile gitmek nasip olur inşallah.
Abla birde resimlerin boyutunu biraz küçültebilirsen daha güzel durucak sanki...
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
- islamsevdasi
- Özel Üye
gülferi abla allah umrenizi kabul etsin. rabbim inşaallah bizede gitmeyi nasib eder. çok güzel fotoğraflar emeğinize sağlık. kabeye, mescid-i nebeviye bakmaya doyamıyor insan. eğer izniniz varsa fotoğrafları bilgisayarıma kaydedebilirmiyim? kabenin, mescid-i nebevinin başka fotoğrafları daha varsa bizimle paylaşırmısınız. gülferi abla fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı? bildiğim kadarıyla fotoğraf çekmeye müsade etmiyorlarmış. paylaşımınız için allah razı olsun. rabbim tüm ümmet-i muhammediyi peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin.
Re:
Banada biraz büyük geldi ama boyutunu küçültemedim çetin.Nasıl yapıldığını bilemiyorum..İslam sevdası kardeşim evet fotoğraf makinası almıyorlar çok sıkı kontrol var ama ben gizli girdirdim.Mescid-i nebevi'nin içine kesinlikle almıyorlar oyüzden içini çekemedim..Resimler daha çok var daha sonra biraz daha eklicem.cenneti mualla, cennetül baki,uhud şehitliği, vb.. Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin..İnanın çok dua ettik bütün müslüman kardeşlerimiz için..
Re:
Şimdi daha iyi oldu sanırsam küçültebildim..Bakmaya doyamıyor insan.AMİNN inşALLAH kabul olunmuştur.Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin..ALLAH'a emanet olun..Baki muhabbetle..
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ablacım RABBİM kabul etsin.dualarınızda bizlerede yer açtığınız için müteşekkiriz.resimler gerçekten çok hoş..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"