Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: s.a
s.a tekrar aranıza kabul ederseniz ben geldim bakıyorumda bir tek hatırlayan ve arayan mahmut sami kardeşim olmuş ama olsun bende benden sonra gelen kişi mahmut sami inci e_yıldız kim isteyse o gelsin misal kafkef olur bide diyarbekirin gülü olan umutlu kardeşmde eger ben duyursa o gelebilir
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
lazhüseyin biz senin askerde olduğunu biliyoruz o sebeple yazmıyoruz
Benden sonra sera gelir inşallah
Benden sonra sera gelir inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Aleyküm Selam lazhüseyin, davetine icabet edip gelelim. Benden sonra sera buyursun inşaallah. Gerçi onu da epeydir göremiyorum sitede, memleketine gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. Bizi unutmamışdır umarım...
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
ADMİNİMİZ ÇAGIRIRDA GELMEZMIYIM HOŞGELDİN SENDE LAZHUSEYIN KARDEŞİM ÇABUK BITMIŞ ACEMİLİK MAŞALLAH GERÇİ SANA HİÇ GEÇMİYORDURGÜNLER NEYSE BENDEN SONRA KAFKEF GELSİN İNŞALLAH
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
herkese hayırlı sabahlar saygılar hürmetler ve canı gönülden sevgiler allah razı olsun medcezir abimden üçharfbeşnoktadan inci kardeşimden ve sera ablamdan dua ve desteginiz için sizlere teşekkür ediyor ve saygı sevgilerimi sunuyorum a.e.olun baki muhabbetlen ki.b benden sonra kim hak ettiyse o gelsin
herkese hayırlı sabahlar saygılar hürmetler ve canı gönülden sevgiler allah razı olsun medcezir abimden üçharfbeşnoktadan inci kardeşimden ve sera ablamdan dua ve desteginiz için sizlere teşekkür ediyor ve saygı sevgilerimi sunuyorum a.e.olun baki muhabbetlen ki.b benden sonra kim hak ettiyse o gelsin
Re:
Selamün aleyküm arkadaşlar, kısa bir ardan sonra tekrar aranızdayım..herkesler nasıl ben çok iyiyim..bakıyorumda site güzelleşmiş.yeni üyelerimiz var..Rabbim herşeyin hayırlısını versin..çok kısa zamnda inşALLAH daimi girecem siteye. ALLAH'A emanet olunuz...
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hoş geldin gülferi ablacım geldin yüzümüz güldü inş her daim mutlu ve neşeli oluruz hep birlikte bir aile olarak inş amin rabbim hem dünyada hemida cennet te bizleri birbirimizden ayırmasın amin amin amin bendensonra sen gel gülferi abla eger beni duymuşsan olurmu olmassa medcezir abimiz gelsin veya isteyen gelsin
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Gülferi abla hoşgeldin. bi ara görüşelim lütfen
Sırr kardeşim ben geldim şimdilik. benden sonra yeni bir arkadaşımız gelsin inşallah
Sırr kardeşim ben geldim şimdilik. benden sonra yeni bir arkadaşımız gelsin inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
S.A BEN GELDİM ÇOKTANDIR YOKTUM...
BENDEN SONRA GÜLFERİ ABLA GELSİN İNŞ..
BENDEN SONRA GÜLFERİ ABLA GELSİN İNŞ..
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yokmuşlar bi asker olarak ben geldim kabul ederseniz eger olurmu allah razı olsun benden sonra arayıpta bulamadıgım umutlu mutlu kardeşim gelsin çünkü allah için sitede en çok sevdigim kişi umutlu kardeşim onu görünce bi neşeli bi mutlu oluyorum
Re:
Bende çok özledim sizleri..Memleketteydim ordanda hayırlı yolculuğa gittim ALLAH kısmet etti umre yaptık..Rabbim herkeslere oraların aşkıyla yanan herkese nasip etsin inşALLAH..Şimdi artık evimdeyim...bundan sonra devamlı beraberiz inşALLAH..Görüşürüz çetin, yeni geldim memleketten bundan sonra buralardayım .ALLAH'A EMANET OLUN..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
hımm, demek o mübarek beldelere gittiniz...Cezalısınız kardeşim cezalısınız, haberimiz yok, bizleree dua ettinizmi!!! Allah kabul buyrsun inşeAllahgulferi yazdı:Bende çok özledim sizleri..Memleketteydim ordanda hayırlı yolculuğa gittim ALLAH kısmet etti umre yaptık..Rabbim herkeslere oraların aşkıyla yanan herkese nasip etsin inşALLAH..Şimdi artık evimdeyim...bundan sonra devamlı beraberiz inşALLAH..Görüşürüz çetin, yeni geldim memleketten bundan sonra buralardayım .ALLAH'A EMANET OLUN..
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...