Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
esselamualeyküm biadedi dekaiki eyyamil firak verahmetullahi vebera kâtuhu.ben geldim beni de çağıran olmuş. benden sonra inşallah yeni üyelerimizden biri gelsin..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
Re:
Yenide değilm eskide değilm... Her an formdayım... Hakkınızı helal edin kardeşlerim.. Ben geldim. Benden sonda en en en eski uyelerden biri gelsin...
Bakalım kim gelcek?
Bakalım kim gelcek?
"Muhakkak ki, zâlim idârecilerin huzûrunda hakkı ve adâleti müdâfaa etmek, Allâh indinde cihâdın en yücesidir." (Tirmizî, Ebû Dâvud)
Re:
Oooo Ertuğrul Hocam çağırır da ben gelmez miyim?E_YILDIZ kardeşim en en en eskilerden değilim ama Hocamın davetine icabet etmek istedim benden sonra KafKef gelsinn
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
Ay ay beni biri çağırmış hayretsh3ym4 yazdı:Oooo Ertuğrul Hocam çağırır da ben gelmez miyim?E_YILDIZ kardeşim en en en eskilerden değilim ama Hocamın davetine icabet etmek istedim benden sonra KafKef gelsinn
Geldim... Ertuğrul gelsin....
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Ben geldim benden sonra inci gesin...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
Re:
davetsiz gelmek moda olduysa ben de geldimmm
benden sonra karbeyaz ya da ucharfbesnokta gelebilir ya da davetsiz bir misafir
benden sonra karbeyaz ya da ucharfbesnokta gelebilir ya da davetsiz bir misafir
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
- mahmutsami
- Tecrübeli Üye
- İletişim:
Re: s.a
Kardeşim yine ben araya giryorum ama yine ben geldim benden sonra lazhüseyin arkadaşımız gelsin
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
kristal kardeşimizin sözüne icabet edip ben geldim...
Bu arada laz hüseyin glemez inş izinde gelir...
Benden sonra karbeyaz gelsin
Bu arada laz hüseyin glemez inş izinde gelir...
Benden sonra karbeyaz gelsin
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
- mahmutsami
- Tecrübeli Üye
- İletişim:
yine ben geldim benden sonra inci arkadaşımız gelssin