Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
adım çıkıyor hocam 3ü E,4ü a olarak alırsanız:Şeyma oluyor (Şeyma Betül) Benden sonra sen gel hocam.Aklındaki kimmiş merak etmedim diyemem şimdi:)
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
Lazhüseyin yok sera, onun yerine ben geldim..bende bundan sonra nekadar gelebilirim artık orası malum..yarın gidiyorum memlekete hayırlısıylan..şimdi benden sonra kristila veya ertuğrul hocam gelsin.yada medcezir gelsin..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
zor bir karar oldu ama (:
Benden sonra berzah ablam gelsin..
Benden sonra berzah ablam gelsin..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Selamun Aleykum
benden sonra lazhüseyin gelsin inşallah ...
saygılarımla
saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Med_Cezir yazdı:Selamun Aleykum
saygılarımla
Admin havası oyunda bile saygılı...
5 günlük yurt tatilinin ardından ben geldim.
Benden sonra lazhüseyin gelsin hiç gelmemiş....
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
evet ben geldim yine ama aranıza katılamam sebebim ve olmayışım bilgisayarın interneti kabalı ve ayrıca 2 haftadır istanbul dışındayım samsundayım inş önümüzdeki hafta pazartesi dönecem inş hepinizi çok özledim ve çok seviyorum allah razı olsun hepinizden az biraz gelmedim. diye bizi unutanlar da olmuş hayırdır bukadar çabuk unutuluyorsak vay halimize ama olsun allah razı olsun siz unutsanızda ben unutmadım unutamamda sizleri arıyor bekliyor vede özlüyorum
ama alınmassanız eger en çok aranızda kimi özledim biliyormusunuz kafkef ve umutluyu özledim ama hepinizin ayrı ayrı yeri var benim sevgimde ve gönlümde allah razı olsun herkese hepinize selam olsun
hepinize saygı sevgi ve muhabbetlerimlen selamlıyorum s.a
allah razı olsun baki muhabbetlen a.e.olun k.i.b
evet ben geldim yine ama aranıza katılamam sebebim ve olmayışım bilgisayarın interneti kabalı ve ayrıca 2 haftadır istanbul dışındayım samsundayım inş önümüzdeki hafta pazartesi dönecem inş hepinizi çok özledim ve çok seviyorum allah razı olsun hepinizden az biraz gelmedim. diye bizi unutanlar da olmuş hayırdır bukadar çabuk unutuluyorsak vay halimize ama olsun allah razı olsun siz unutsanızda ben unutmadım unutamamda sizleri arıyor bekliyor vede özlüyorum
ama alınmassanız eger en çok aranızda kimi özledim biliyormusunuz kafkef ve umutluyu özledim ama hepinizin ayrı ayrı yeri var benim sevgimde ve gönlümde allah razı olsun herkese hepinize selam olsun
hepinize saygı sevgi ve muhabbetlerimlen selamlıyorum s.a
allah razı olsun baki muhabbetlen a.e.olun k.i.b
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
esselamualeyküm bi adedi dekaiki eyyamil firak. lazhüseyin abim kendinden sonra kimin gelecegini söylememiş ama beş günlük kamptan sonra ben geldim.benden sonra medcezir gelsin inşallah..