Arkadaşlar Aşure gününüz mübarek olsun...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Arkadaşlar Aşure gününüz mübarek olsun...
Rabbim, rızasıyla dolu bir yıl geçirmemizi nasip etsin inşallah..
ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN...VESSALETÜ VESSELAMÜ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ ECMAİN...
ALLAHÜMME ENTEL BEDİYÜL GADİM....EL HAYYUL KERİM...EL HANNANÜL MENNAN...VE HEZİHİ SENETÜN TECİDETÜN ES ELÜKE FİHEL İSMETE MİNEŞŞEYTANİRRACİM....
VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSÜ İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBÜNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM...
Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN...VE SALLLAHÜ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ VE EHLİ BEYTİHİ ECMAİN...
MANASI ...
Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun..
Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan...Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım...
İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım....
Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et...
ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun..
Önemli not...
Şeyh Şiyaübddin-i Sühreverdi.(k.s) Dan nakil edilmiştir ki,Her kim bu duayı Aşüre günü 3 kere okursa ölümden bile emin olur..Zira o sene ölümü takdir edilmiş olanlar bu duayı okuyamazlar..ALLAH bunu ona okutmaz buyurmuştur...
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Aşûre gününün hikmetini anlayabilemesekte,Kusurumuz ve Küsûrumuzla idrak edebilmek,birçok peygemberân-ı izâm hazerâtının sıkıntılarından halâs bulduğu bu günde bizlerede(Yeryüzü müslümanları) dert ve sıkıntılarımızdan kurtulup afv-ı umûmiye nail olabilme temennilerimle..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
-
- Yeni Üye
Re:
Amin,Tüm İslam aleminin de mübarek olsun, kardeşim
Re:
"İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım.... "
Amin ablacım, Allah razı olsun. Sizin, islamiyaşam ailesinin ve cümle inananların aşure günü mübarek olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
Amin ablacım, Allah razı olsun. Sizin, islamiyaşam ailesinin ve cümle inananların aşure günü mübarek olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
- lazhuseyin
- Özel Üye
allah razı olsun ablam sizleri çokmu çok özldim ama internetim kapalı oldugundan sizlere ulaşamıyorum hakkınızı helal edin inş dua edin açlsın sizlere daha yakın ola bileyim bende tüm mümin ve siz canı gönül dostlarımı ve kardeşlerimin aşure gününü kutuyorum hakkınızı helal edin allah razı olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b