medcezir abi okumusunuz arkadaslar sizde okuyun
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
medcezir abi okumusunuz arkadaslar sizde okuyun
medcezir abi israili kınayacak bir yazı eklemeyi düsünüyormusun ana sayfada bunu yaparsan çok sevinecem ve filistindeki kardeslerime dua ettin lütfen çok ihtiyacları var sadece dua etmeyin ellerinizden birseyler geliyorsa onlara yardım ellerinizi uzattın simdiden Allah razı olsun
Re: medcezir abi okumusunuz arkadaslar sizde okuyun
MADDİ OLARAK FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLAMIYORUZ AMA İNANIYORUMKİ MANEVİ OLARAK HERZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ..ALLAH ONLARIN YAR VE YARDIMCSI OLSUN İNŞALLAH
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Evet umutlu kardeşim bu talebi benden önce sen yapmışsın
Bende İHH'nın yardım çağrılarını veya bununla ilgili resimleri koymasını talep edicektim..
http://ihh.org.tr/Bannerlarimiz.165.0.html?&L=0
Elimizden geldiğince karınca kararınca..
Bende İHH'nın yardım çağrılarını veya bununla ilgili resimleri koymasını talep edicektim..
http://ihh.org.tr/Bannerlarimiz.165.0.html?&L=0
Elimizden geldiğince karınca kararınca..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
ben de bi tavsiyede bulunak istiyorum:
Daha önce şehitlerimiz için bir Yasin kampanyası düzenlemiştik.Aynı organizasyonu şimdi Filistinli kardeşlerimiz için yapsak ve Fetih suresi okusak nasıl olur?
görüşlerinizi bekliyorum
Daha önce şehitlerimiz için bir Yasin kampanyası düzenlemiştik.Aynı organizasyonu şimdi Filistinli kardeşlerimiz için yapsak ve Fetih suresi okusak nasıl olur?
görüşlerinizi bekliyorum
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Olumlu ya da olumsuz bir fikriniz yok mu?
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Evet sh3ym4 kardeşim çok da güzel olur.
yalnız bunun için ayrı bir konu açalım,orda sayıları yazarız alan da oraya bildirir
yalnız bunun için ayrı bir konu açalım,orda sayıları yazarız alan da oraya bildirir
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)